Hirdetés

A szoptatás egy olyan téma, ami még mindig megosztja az embereket. Valahol ez az egyik legtermészetesebb dolog a világon. Mégis sokan úgy gondolják, hogy ennek ne legyen “közönsége”. Vannak, akik undorodnak tőle, ha egy anya nyilvános helyen szoptat. Nem tisztünk eldönteni, hogy ez jogos vagy sem.

Aztán van egy másik téma is. Meddig érdemes szoptatni egy gyermeket?! Szophat e egy 4 éves kislány?!

Leanne Allerton egy 35 éves anya, aki Youtube-ozik is. Videókat tölt fel többféle témában. Az egyik videója miatt viszont csúnyán megtámadták. Az asszony elárulta és még meg is mutatta, hogy a 4 éves kislányát még mindig szoptatja.

Szerinte nem ő az egyetlen anya, aki így gondolkodik. Az internet népét ez nem érdekelte. Nagyon sértő megjegyzéseket írtak a videója alá. Voltak, akik megértették, de voltak, akik csúnyán kritizálták.

A nő elmagyarázza Youtube-on, hogy ezt azért csinálja, mert így biztosítja a lányának a közelség és a biztonság érzését. Nem az etetés a lényege, hanem a kettejük kötelékének megerősítése. Azt is hangsúlyozza, hogy csak lefekvés előtt eteti ily módon.

A fiát is hosszú ideig szoptatta. 5 éves koráig. Ezt is feltöltötte anno és ez is “kiverte a biztosítékot” a közönségénél. Leanne szerint ez teljesen normális dolog és nincs ezzel baj. Szerinte így a gyermekei jobban szeretik őt és boldogabbak is. Egy igazi erős kötelék alakult ki köztük, ami sokkal tovább fog tartani.

Hogy ez jogos vagy sem, mi nem tudjuk eldönteni. Legyen ez a Ti feladatotok. Írjátok meg kommentben, hogy mit gondoltok a dologról.