Hirdetés

Morgan Knighton Rogers egy aggódó anyuka , aki úgy döntött ő maga is utána jár a fürdőjátékok rejtélyének , és felvágta gyermekei gumikacsáit, miután meglátott egy bejegyzést a Facebookon.

Legnagyobb meglepetésére a játékokat belülről vastag fekete penész réteg borította – az édesanya megrémült , úgy döntötte figyelmeztetnie kell a többi szülőt is a veszélyre.

A megrémült anyuka számos fotót osztott meg, amelyeken a gyermek fürdőjátékaiban lévő penész látható, figyelmeztetésül a többi szülőnek.

Morgan Knighton Rogers azt írta, gyomorforgató látvány volt a gumikacsákat borító vastag fekete penészréteg.

A Facebookon bejegyzésében Morgan elmondta, hogy azután döntött úgy hogy felnyitja a játékokat, miután meglátott egy anyukát, aki posztolt hasonlóról az interneten.

Miután megtette, úgy döntött, azonnal kidobja őket.

Valószínűleg ez volt a legjobb döntés , amit tehetett !

Egy anyuka így kommentálta: „Azoknak, akik látták a bejegyzést, amelyet a minap osztottam meg arról a kisfiúról, aki véletlenül a szemébe fröcskölte a vizet az egyik fürdőjátékából, és csúnya fertőzés szedett össze…

„Az imént felnyitottam a gyerekeim fürdőjátékát, és mondanom sem kell, hogy mindegyik a szemétbe kerül, és soha nem is veszek másikat, és azt javaslom, hogy mindenki tegye ugyanezt!”

Morgan így folytatta: „Azt mondják, a penész azért alakul ki bennük , mert soha nem tudnak teljesen kiszáradni! “

  • ” Soha életemben nem voltam még ennyire rosszul mint ennek a látványától ! “

És ti szoktátok ellenőrizni a gyermekek fürdőjátékait? Írjátok meg kommentben !