Hirdetés

A társkereső alkalmazások a virágkorukat élik. A magányos szinglik kétségbeesetten próbálnak társat találni maguk mellé, azonban nem mindig a tervek szerint alakulnak a dolgok.

Érdekesség, hogy a társkereső alkalmazások fellendülésével a fogamzásgátlók értékesítése is jócskán megnőtt. Ettől függetlenül sokan vannak, akik nem alkalmi partnert keresnek, hanem ennél sokkal többet.

Egy 35 éves skót nő, Jane Fulton mesél az elmúlt 50 Tinder randijáról. Azt előre leszögeznénk, hogy azóta sem találta meg a párját.

“Csippan a telefonom, hogy “matcheltem” valakivel. Nem először, nem utoljára. Kilenc év telt el azóta, hogy csatlakoztam a Tinderhez és azóta több mint 50 randin voltam. Erről szeretnék mesélni.”

“Kezdjük azzal, hogy a legtöbb pasi hazudik a méreteivel kapcsolatban és most itt nem a legnemesebb szervükről van szó, hanem a testmagasságukról. Ne írjátok, hogy 180 centi felett vagytok, ha még a 175-öt sem éritek el. Nem a bruttó értékre vagyunk kíváncsiak.”

“Egy Ben nevű sráccal volt randim. Megbeszéltük, hogy kávézni fogunk. Csinosan kiöltöztem, klassz sminket dobtam fel és vártam a kapuban. Erre megérkezett és láttam rajta, hogy valami nem stimmel. Kérdeztem tőle, hogy mi a baj, amire ő elmesélte, hogy az imént halt meg a macskája. Zokogott és arra kért, hogy menjek el vele és temessük el közösen. Mondanom sem kell, hogy totál ledöbbentem. Valahogy fel sem tudtam fogni, amit mondott. Mesélt nekem mindenfélét a végelgyengülésben meghalt Fred cicájáról, de szégyen-nem szégyen nem akartam egy rögtönzött macskatemetésen részt venni. Kitaláltam egy kamu sztorit és leléptem.”

“Volt egy olyan srác is, aki képtelen volt abbahagyni a káromkodást. Fröcsögött mindenféléről. Egy másik srác meghívott magához vacsorázni és olyat főzött, amitől ételmérgezést kaptam. Valami tenger gyümölcsei salátát csinált és pezsgőt kínált mellé. Én az este hátralévő részét a vécén töltöttem és utána még napokig lábadoztam.”

“Hogy miért vagyok 35 évesen még mindig szingli? Fogalmam sincs. 18 évesen még azt hittem, hogy megtaláltam az igazit. Meg voltam győződve róla, hogy eljegyez, megházasodunk és szülök neki egy gyereket. Aztán jött a koppanás, amikor 24 éves koromban kidobott. Azóta randizgatom…”

“Két évig csak alkalmi kapcsolataim voltak. Főleg a munkatársaimmal. Az online társkeresés addig még eszembe sem jutott. Baromságnak gondoltam. Aztán telt múlt az idő és a korábbi pasijaim és barátnőim mind megházasodtak. Csak én maradtam egyedül. Kezdtem kényelmetlenül érezni magam.”

“Ekkor döntöttem úgy, hogy regisztrálok a Tinderre. Amikor jött a karantén, szinte ez volt az egyetlen szórakozásom. Találkozgattam mindenféle pasival. Voltak szép pillanatok és voltak kudarcok is. Utóbbiból sokkal több. “

“Egy Tom nevű sráccal randiztam egy étteremben. Jóképű volt, és a netes csevegések során igazán jó humorról tett tanúbizonyságot. Aztán a vacsora közben egyik pillanatról a másikra elsápadt. Kérdeztem mi a bajod? Szívroham? Azt mondja nem…pánikrohamom van, hívd fel az anyukámat… A vége az volt, hogy a taxiban fogtam a fejét és az anyja utasításait követtem, amiket telefonon diktált. Hazavittem és bedugtam az ágyba, ahol csak bömbölt, mint egy csecsemő.”

“Olyan pasi is volt, aki 15 évvel korábbi képeket használt, és már azon is őszült. Kiderült, hogy nyugdíjas. Mit akar ez tőlem? Gondoltam… Ott is hagytam, miután találkoztunk. Nem értem miért kell ilyen alapvető dolgokban is kamuzni.”

“Volt egy Jimmy nevű srác, aki elhívott egy drága presszóba. Igazi luxus hely. Kikért ezt meg azt majd mielőtt a fizetésre került volna a sor lelépett. Otthagyott egy hatalmas számlával. Köszi szépen…”

“Egy Tinder randim meg azzal kezdte az egészet, hogy ő szeretne bekenni olajjal. Gondoltam valami egésztest masszázs lesz a meglepi, de nem. Az volt a heppje, hogy bekeni olajjal a nőket és csúszkál a testükön, mint egy hal…”

“Aztán ott volt Mark is, aki végigfingotta az egész estét. Mégis milyen pasi az, aki egy csinos nő mellett folyamatosan durrogtat és röhög rajta? Tök kínos volt az egész?”

“A kudarcaim ellenére nem adom fel. Talán egyszer bejelöl az igazi… addig meg elmosolygom az esélyteleneken…”

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!