Hirdetés

Van az a mondás, hogy “Soha ne a borítója alapján ítéld meg a könyvet.” Ezt tökéletesen át lehet vezetni az emberekre, ugyanis soha nem lehet tudni, hogy ki a gazdag és ki az, aki csak gazdagnak akar tűnni. Vegyük például Steve Jobst, vagy Mark Zuckerberget, akik egy farmerban és egy pólóban/ garbóban jelentek meg minden alkalommal a nagy bejelentésekkor, holott vagyonuk akkora volt, amit ép ésszel fel sem lehet fogni. Ez a többi nagy cégvezetőre, igazgatóra, alapítóra igaz. Olykor a leggazdagabb emberek a legvisszafogottabbak, s azok szórják két kézzel a pénzt, akiknek voltaképpen nincs is olyan sok. Mai posztunk során összegyűjtöttünk néhány embert, akik közül te döntheted el, hogy ki az igazi milliárdos. Egyesek nem az eszüknek, kitartásuknak köszönhetik a vagyonukat, hanem a szerencsének és az internet népének. A válaszokat a cikk alján olvashatod el.

1, Ezen a képen vajon ki a valódi milliárdos?

2, Kitalálod, hogy melyik lehet a gazdag ember?

3, Szerinted az A vagy a B jelű férfi a milliárdos?

4, Sikerül kitalálni melyik lehet a milliárdos férfi?

5, Vajon melyik lehet a kettő közül dúsgazdag?

6, Annak ellenére, hogy kicsit hasonlítanak ez a két férfi nem egy és ugyanaz a személy. Neked sikerül kitalálni a kettő közül ki a milliárdos?

7, Nehéz kérdés, de meg tudod tippelni, melyik lehet elképesztően gazdag?

8, A kér férfi közül ki lehet gazdagabb?

9, Mit gondolsz, az A vagy a B betűs férfi a milliárdos?

Helyes válaszok:

1,

Az A jelű nő nem más, mint Marissa Meyer, aki korábban a Google és a Yahoo felső vezetője volt. A Yahoo felvásárlási megállapodása után részesedése majdnem 50 milliárd forintnak megfelelő összeg volt.

A B jelű: Chiara Nasti 22 éves divatblogger Olaszországból, akinek jelen pillanatban több, mint 1,7 millió követője van.

2,

A jelű: Patrick Janelle grafikus, akinek elképesztően jó stílusérzéke van. Instagram-blogjai révén vált népszerűvé, s jelenleg dizájnerüzlete van.

B jelű: John Collison a “Stripe” nevű elektronikus fizetésekre szakosodott vállalat alapítója. Ez a fiatal, mindössze 30 éves amerikai vállalkozó több, mint 326 milliárdot keresett vele.

3,

A: Dustin Moskovitz a Facebook egyik társalapítója. Többször szerepelt már a Forbes magazin listáján. Vagyonát 1,1 billó forintnak megfelelő összegre becsülik.

B: Adam Gallagher 17 évesen kezdte meg blogírói karrierjét. Ma Instagram oldalát több, mint 1,8 millióan követik. Feltöltött képeiből ki lehet következtetni, hogy sokat utazik és stílusosan öltözködik.

4,

A: Sean O’Pry az egyik legdrágább férfimodell a világon. Főszerepet játszott Madonna (“Girl Gone Wild”) és Taylor Swift (“Blank Space”) klipjeiben.

B: Bobby Murphy a Snapchat nevű alkalmazás alapítója. 2015-ben a Forbes magazin vagyonát majdnem 3 billió forintra becsülte. Murphy az 1250. a bolygó leggazdagabb embereinek listáján. (Azért ez nem semmi).

5,

A: David James Gandy modell, újságíró. Sokáig a Dolce & Gabbana arca volt, ám ma már saját divatprojekteket tudhat magáénak.

B: Karl-Johan Persson nemcsak a H&M vezérigazgatója, hanem annak alapítója, Erling Persson unokája is. Carl vagyonát 623 milliárd forintra becsülik.

6,

A: Jack Dorsey a Twitter nevű közösségi oldal alapítója. 2015-ben a Forbes magazin kb. 623 milliárd forintra becsülte vagyonát.

B: Johannes Huebl sikeres modell, aki minden egyes utazásáról videó és szöveges blogot készít. Sajnos szíve már foglalt, és nem más tölti be a helyet, mint a szintén híres modell, Olivia Palermo.

7,

A: Katharina Andresen a Ferd AS nevű vállalat tulajdonosának örököse. 2016-ban a 2. helyen állt a világ legfiatalabb milliárdosainak listáján. Húga, Alexandra az első helyet szerezte meg. A lányok körülbelül 341 milliárd forinttal rendelkeznek.

B: Chriselle Lim 35 éves divatblogger és YouTube-híresség. Instagramját több, mint 1,3 millióan követik, és ez a szám napról napra nő.

8,

A: Gabriel Macht amerikai színész, aki Harvey Spectert alakította a Briliáns elmék című sorozatban.

B: Travis Kalanick az Uber társalapítója. 2014-ben bekerült fel a Forbes magazin “400 leggazdagabb amerikai” listájára. Becsült vagyona 1,7 billió forint.

9,

A: Evan Spiegel a Snapchat nevű multimédiás üzenetküldő alkalmazás egyik társalapítója. A vállalkozásban való részesedését több, mint 593 milliárd forintra becsülik.

B: Dan Bilzerian 40 éves profi pókerjátékos, média- és közéleti személyiség. Az örmény származású férfi olyan jól pókerezik, hogy volt, hogy egyetlen éjszaka alatt több, mint 3,2 billió forintnak megfelelő összeget nyert.

Neked sikerült kitalálni melyik a valódi milliárdos?