Mindannyiunk kedvence, a nagy, izmos és erős Szikla, a pankrátorból lett kiváló színész új babérokra vágyik.

Az idén 46 éves Dwayne Johnson nem kisebb célt tűzött ki a jövőjét illetően, minthogy indulni fog az amerikai elnökválasztáson, és ha most arra gondolnál, hogy ez valami forgatókönyv furmányos leírása, netán egy burkolt filmes Pr-cikk, akkor tévedsz, az akció-színész ugyanis komolyan gondolja a dolgot!

A világsztár tényleg szemet vetett az elnöki pozícióra, és ahogy jelenleg állnak a dolgok, nagy valószínűséggel, komoly fölénnyel meg is nyerné a versenyt! Hogy miért?

Dwayne Johnson jelenleg az egyik legfelkapottabb és legfoglalkoztatottabb színész a tengerentúlon, az emberek odavannak érte és filmjeiért. Mindenki imádja, rengeteg ember példaképe és sokkal nagyobb népszerűségnek örvend, mint a jelenlegi amerikai elnök, Donald Trump, így sokak szerint tényleg indulnia kéne az elnökválasztáson.

Ha ezt valaki pár évvel ezelőtt felveti, nevető- és sírógörcsöt kaptunk volna egyszerre, de Trump megválasztása után már nem történhet olyan blődség Amerikában, amin meg kéne lepődnünk…ezért nem mondok újat azzal, hogy a poénnak induló dolgot a színész kezdi egyre komolyabban megfontolni és úgy döntött, hogy tényleg megméretteti magát.

Az első ötlet az volt, hogy már a következő 2020-as választásokon is elindul, de ezt az idő szűkösségére, valamint a rengeteg filmes munkára való tekintettel elvetette az egykori pankrátor, és ezt nyilatkozta a dologról:

„Nincs elég tapasztalatom. Van pár hiányosságom. Biztos, hogy nem működne most… De nem zárom ki. Nem zárom ki annak az ötletét, hogy valamilyen módon nagyobb hatást érjek el, vagy esetleg jó emberekkel vegyem körül magam.”

Menedzsere hozzátette azt is, hogy nem gondolja, hogy a közönség jelenleg képes lenne politikusként kezelni a Sziklát, hiszen azért kedvelik őt, mert szórakoztató. A színész elmondta, hogy rettenetesen tiszteli az elnöki posztot, sosem csinálna ebből tréfát, de ő úgy gondolja, hogy megfelelő felkészülés után alkalmas lenne a poszt betöltésére, így még az is lehet, hogy 2024-ben, de legkésőbb 2028-ban láthatjuk őt, mint potenciális elnökjelölt.

Dwayne Johnson idén 46 éves, azaz 52 lesz a 2024-es kampányra. Több, mint 5 éve van rá, hogy tanuljon, okuljon és felkészüljön. Kérdéses továbbá, hogy ha ezt tényleg komolyan gondolja, akkor mely párt színeiben szeretne indulni, mivel a közelmúltban republikánus és demokrata rendezvényeken is vendégeskedett, de nem tagja egyetlen pártnak sem.

Te mit gondolsz, jó elnök válna Dwayne Johnsonból?

Hirdetés