Hirdetés

Egy másik híresség buktatta le őt…

Hihetetlen, de már tizenhat éve annak, hogy elindult az első Big Brother valóságshow Magyarországon.

A valóságshow Karácsony előtt három nappal fejeződött be, ami nagy változásokat jelentett a magyar TV-nézők köreiben. A legelső szériát a Kaposvári születésű Évi nyerte, de mellette, sok olyan szereplő is volt, akik nagyon feldobták a ház hangulatát, és vicces perceket hoztak el a nézőknek.

Egyes karaktereket nem is igazán lehetett kiverni a fejünkből olyan nagy hatást gyakoroltak ránk.

Pont egy ilyen meghatározó karakter volt Popey, akit a villa szépfiújaként tartottak számon. A fiú Szegeden született és cukrászként kereste a kenyerét, de érdekelte valami más is, amit a villában talált meg. Miután véget ért a show visszament Szegedre és úgy döntött, hogy szüleihez hasonlóan, ő is nagy cukrász szeretne lenni, ma már saját vállalkozása van, ami elég jól megy – mondta.

A minap rábukkantunk egy nagyon érdekes friss képre, amit Csonka András osztott meg saját Instagram oldalán. A képen látható, ahogy ő és Popey együtt medencéznek a Szegedi Aquapolisban azzal a címmel, hogy:

Csonka András (@csonkabrandy) által megosztott bejegyzés,

“Popeye a vízben. Az első hazai Big Brother sztárjával 16 éve találkoztunk utoljára.”

Popey, a Big Brother után, édesapja cukrászdájában kezdett el dolgozni, sőt a mai napig is besegít édesapjának, ha megkéri. Ha hiszed, ha nem saját kick-box csapattal rendelkezik.