Hirdetés

A Big Brother egy licencszerződésen alapuló valóságshow volt, amit Magyarországon azon belül is a TV2 sugárzott. A magyar verzió tökéletesen követte az eredeti holland valóságshow szabályrendszerét. Az első évad hatalmas népszerűségnek örvendett, ami 2002 szeptember 1-el indult. A show műsorvezetői Liptai Claudia és Till Attila voltak, akik ugyanúgy színt vittek a műsorba. Az első szériát nem más, mint BB Évi, eredeti nevén Párkányi Éva nyerte meg 2002. december 21-én. Sajnálatos módon Évi bekerült a Kaposi Mór Oktató Kórház Pszichiátriai osztályára. Több, mint 10 éve azon a helyen él, és felügyelője szerint nem is jöhet már onnan ki többet.

Régen, mikor a Big Brother valóságshowban szerepelt.

Akkor még egy ártatlannak tűnő fiatal lány volt, aki tele volt álmokkal. Híres akart lenni, szerette volna, ha mindenki emlékszik rá, csak nem ilyen módon.

Azóta nagyon sok idő eltelt, és fenekestül felfordult az élete, meg is hízott, minden pénzét elvesztette, szellemileg egy roncs lett.

Egyszer sikerült neki elhagynia kórház pszichiátriai osztályát, de sajnos az állapota rosszabb lett a kinti élettől.

Visszavitték a kórházba és élete végéig ott is kell lennie.

Pletykák szerint született egy fia, akit már nem ismer fel, de róla nincsenek információink. Nem tudjuk hány éves, mi a neve, mivel foglalkozik.