Hirdetés

Az ezotéria szakértői úgy gondolják, vannak olyan csillagjegyek, akik esetében jóval nagyobb a valószínűség a félrelépésre , mint mások – és persze léteznek olyanok is, akik a a megbízható és hűséges partenerek táborát erősítik.

A jövőbeli csalódások elkerülése érdekében összegyűjtöttük nektek azokat a csillagjegyeket , akikbe érdemes bizalmat fektetneketek ! Lássuk, kik is ők !

RÁK

A Rák jegyűek hűségesek , családcentrikusak, igazi úriemberek. Ha valaki a komoly és tartós párkapcsolat híve , netalántán a házasság gondolatát dédelgeti , a legjobban úgy ját ha egy Rák jegyű partnert választ.

Arra azonban jó ha felkészül , hogy az együttélés nem lesz feltétlen sétagallopp egy Rákkal. Ezek az urak ugyanis nagyon érzékenyek és sokszor válnak bizonytalanná az érzéseiket illetően.

SZŰZ


Egy szűz szinte soha nem féltékenykedik és soha nem esik kísértésbe sem. Talán ő maga a hűség mintaszobra. Ennek is meg van azonban a hátulütője, hiszen senki nem lehet hibátlan , a szűz esetében ez abban nyilvánul meg , hogy ő bizony eszméletlenül sértődékeny és érzemes.

BAK

A Bakról köztudott, hogy egy igazán kötelességtudó csillagjegy. Ez a pozitív tulajdonsága természetesen a párkapcsolataiban is megmutatkozik. A hűség rendkívül fontos a Bak férfinak. Mindent megtesz annak érdeklben , hogy párja érezze 100%-ban támaszkodhat rá , de ezt persze visszafelé is elvárja.

BIKA


A bike bizony soha nem lenne képes arra, hogy elárulja a szerelme bizalmát. végtelenül hűséges és lojális , azonban ugyanilyen erős benne a birtoklási vágy is.Ha valaki közel engem magához és a szívébe zárja , azt már soha többé nem akarja elengedni. Egyeseknek talán fojtogató is lehet néha ez a ragaszkodás.