Hirdetés

A pár boldogan várta gyermekét, babaváró bulit szervezett. Mindent feldíszítettek, meghívták családtagjaikat, barátaikat, hogy együtt jelentsék be születendő babájuk nemét. Az ilyen összejövetelek rendkívül felkapottak lettek napjainkban, de ami ezen bulin történt, arra senki nem számított.

A férj ugyanis váratlan bejelentést tett. “Mindannyian tudjátok, hogy kisfiút várunk, itt a kezemben a dokumentum, ami ezt igazolja. Nézzétek, itt egy terhességi teszt is, amiből kiderül, hogy apa leszek. De van egy apró részlet, ami mellett mindenki elsiklik. Ez bizonyítja Szívem, hogy nem négy hónapos, hanem igazából hat hónapos terhes vagy.” A férj szavait hallva a nő apja azonnal kérdőre vonta lányát.

A várandós nő arra kérte férjét, hogy ne a vendégek előtt folytassák a beszélgetést, hanem vonuljanak félre, de nem tudta leállítani a férfit.

“Ez nem az én gyerekem, hanem ezé a kettőé” – folytatta a férj.

Az ügyvéd ekkor elővett egy laptopot, amin egy felvételt mutatott meg. A feleség egy férfival van a videón, aki egyébként egy asztallal ült arrébb, mint a kismama.

“Ez a buli nem az enyém, hanem az övéké, és ezért én most el is megyek” – fejezte mondandóját a férj, aztán el is hagyta a babaváró buli helyszínét, a felesége pedig követte őt. Eközben elszabadultak az indulatok, az egyik vendég ugyanis nekiesett a szeretőnek és egy nő pedig a férfi arcába vágott egy tortát, aki ezután menekülőre fogta.

A babaváró buliról videofelvétel is készült. Íme!