Hirdetés

A Mészáros-Várkonyi kapcsolat hivatalossá tétele után pár nappal robbant a hír, hogy Várkonyi Andrea exférje, Bochkor Gábor két éve titokban tartott kapcsolatának végeszakadt.

Bár sokáig ment a találgatás, hogy ki lehetett a titokzatos barátnő, mostanra már fény derült a hölgy kilétére.
Annak ellenére, hogy Bochkor Gábor alig pár napja még letagadta, hogy bármilyen kapcsolat is fűzte volna dr. Demeter Alexandrához, a Survivorből és a Konyhafőnök VIP-ból ismert gyógyszerész színt vallott kettejük viszonyáról.

A Bochkornál 25 évvel fiatalabb nő elmondása szerint már nem volt boldog a híres rádiós mellett, sérelmezte, hogy a férfi nem volt képes felvállalni kapcsolatukat.

Az egyik ismert magyar bulvárlapnak így mesélt szerelmükről:

“Mindketten túl voltunk egy nagy csalódáson, de sikerült visszahoznunk a csillogást a másik szemébe, működött köztünk a kémia…Nagyon is!” – emlékezett a kapcsolat kezdeti, gondtalan hónapjaira.

“Szerelmes lettem, és ezzel egy érzelmi csapdába estem, amit megszenvedtem lelkileg, mert Gábor éveken át visszaélt a szeretetemmel” – azt, hogy ezt miért érezte így el is árulta!

“Sosem lepleztem le, hiába szenvedtem attól, hogy mindenki előtt letagad. Utólag visszagondolva, komikus az egész, szinte állandóan otthon voltunk és főzőcskéztünk, de mindig felmentettem magamban, és csak reménykedtem, hogy annyi hitegetés után egyszer tényleg vállalja a kapcsolatunkat” – vallotta Alexandra, aki azt is hozzátette, hogy sosem vágyott hírnévre, csak arra, hogy párja büszkén vállalja őt az oldalán.

“Letagadott mindenki előtt, ezzel azt az érzetet keltve bennem, hogy szégyell. Egyre több kétség gyötört, mégsem tudtam kilépni a kapcsolatból, mert szerettem. Utólag be kell látnom, megalkuvó voltam, háttérbe szorítva a saját igényeimet, meg akartam felelni az elvárásainak, ami természetesen lehetetlen volt. Válaszút elé állítottam, és ő az egyedüllétet választotta, így nekem lehetőségem nyílik egy egészséges, harmonikus párkapcsolat kialakítására” – mondta már a saját boldogulására és jövőjére gondolva a lelkileg még padlón levő nő, aki aztán arra is kitért, milyen károkat szenvedett az ismert rádióshoz fűződő kapcsolata során.

“Úgy érzem, mindent megtettem, hogy működjön, de semmi sem volt elég jó, és egy idő után azon kaptam magam, hogy az ő igényeit mindennel szemben előtérbe helyezem. Persze, voltak nagyon szép pillanatok, főleg az elején, de kiderült számomra, hogy ez egy egészségtelen kapcsolat, ami engem megvisel” – árulta el őszintén Alexandra.

Szerinted jogosan érez így az elhagyott nő?
Normális, hogy valaki két évig nem vállalja fel az állítólagos szerelmét?
Írd meg véleményed kommentben!