Hirdetés

Az elnöki poszt nagy felelősséggel jár, de mindezek mellett sok előnnyel is. Vladimir Putyin, Oroszország elnöke képes volt felismerni ezeket az előnyöket. Róla, mint ahogy sok más hírességről is, mémek készültek, amik vicces oldalról közelítik meg az életüket. Vlagyimir Vlagyimirovics Putyin egy orosz államférfi, volt hírszerző tiszt, aki Oroszország elnöke 2012 óta, korábban 2000-től 2008-ig volt az ország elnöke. A világ minden táján ismerik nevét. Azt mondja, hogy egy átlagos munkás családból jött, de nézzük csak meg, hol tart most, a legbefolyásosabb emberek közé tartozik. Most elhoztunk nektek 10 olyan dolgot, ami bemutatja Putyin luxus életét.

Drága ruhák.

Minden olyan ruha, amit Putyin visel, körülbelül 5000 dollárba kerül. Szereti az olasz öltönyöket, különösen a Brioni márkát, ami a kézzel készített öltönyökre specializálódott.

Az orosz elnökön kívül más hírességek is szeretik ezt a márkát, mert eleganciát tükröznek.

1 milliárd dollárt érő művészeti gyűjtemény.

Pletykák szerint egy idős házaspár, művészeti gyűjteményét Putyinnak adományozta. A művészeti gyűjtemény valahol a moszkvai belvárosban van egy lakóházban. Talán kíváncsi, miért rejtették el. Nos, a művészeti gyűjtemény értéke 1 milliárd dollár.

Autógyűjtemény.

Oroszország elnöke, természetesen más fényűző gyűjteménnyel is rendelkezik. Autógyűjteménye 700 darab autót foglal magába. Azért ez nem semmi.

A gyűjtemény olyan nagyszerű autókból tevődik össze, mint a Bentley, Ferrari, Mercedes, Lamborghini és még sok más. Van egy Mercedes, amit az elnök szállítására használnak, a autó páncélozott, és körülbelül 250 000 dollárba kerül.

Paloták, kastélyok és sok más.

Források szerint Putyin, mintegy 20 lakóházat birtokol, ám sokan úgy vélik, hogy ennél több van a tulajdonában.

Ez a 20 lakóépület nem csak holmi egyszerű lakás vagy ház, hanem fényűző villák, paloták, kúriák.

A 20 lakóháza közül a “Villa Segren” a legvonzóbb. Mivel az elnök itt él, erősen őrzött területről van szó, ez az oka annak, hogy senki sem tudja, hogy néz ki belülről. 50 hektár földterületen helyezkedik el.

Repülőgépek.

Ismerjük már luxusautó gyűjteményét, de ez az ember több luxuscikkel rendelkezik, mint gondolnád. Még repülőgép gyűjteménye is van, de nem csak egy-kettő, hanem összesen 58.

Részvények.

Érdekes, hogy ilyen luxuséletmódot folytat, évi 9 millió dolláros fizetéssel.

Ez a részvényei miatt történt. Putyin birtokol néhány nagyon drága részvényt, amik milliárdokat érnek. Pletykák szerint a Surgutneftegaz nevű olajipari vállalat 37% -át birtokolja, amely 2018-ban 20 milliárd dolláros piaci értékkel rendelkezik.

Ez magyarázza drága életmódját …

Óra gyűjteménye.

Putyinnak 687 000 dollár értékű óragyűjteménye van, míg más források szerint 1 millió dollárt is érhet.