Hirdetés

A tinédzser Alicia Bettsworth egy hétig nem hagyta el az otthonát egy félresikerült otthoni barnítózás után.

Egy tizenéves anyuka azt állítja, hogy egy hétig lakásában ragadt, miután félrecsiklott az otthoni barnítás, és úgy nézett ki, mintha “csokoládéban fürdött volna”.

A 18 éves fiatal anyuka úgy döntött , hogy kipróbálja magán a St Morizt barnítóhabot ultrasötét árnyalatban,

A barnítózás alkalmával azonban nem egy hanem egyből három réteget vitt fel magára – szerencsétlenségére a krém felvitele után elaludt.

Másnap reggel ébredt csak fel, ekkor pillantotta meg sötétre színeződött bőrét.

“Amikor másnap felébredtem, és megláttam, milyen színű vagyok, azt gondoltam:” mi a fenét tettem? “

Amikor a rémült tinédzser felgyújtotta a lámpát, hogy jobban szemügyre vehesse magát, 14 hetes lánya, Dolly felnézett rá, és annyira megdöbbent, hogy sírva fakadt. “

“A kislányom eleinte kissé zavartnak tűnt, aztán sírva fakadt – valószínűleg kissé megijedt tőlem.

  • ” Miután rájött, hogy én vagyok, abbahagyta a sírást és nevetni kezdett. “

“Miután túltettem magam a kezdeti sokkon, nevetni kezdtem, azt gondoltam hogy eszelősen nézek ki. Úgy néztem ki, mintha Nutellában fürdettem volna magam. “

” Ez olyan tipikus ÉN dolog – Beugrottam a zuhany alá, és megpróbáltam leszedni testradírral, de nem mozdult. “

A fiatal lánynak még aznap el kellett mennie a közeli szupermarketbe , hogy bevásároljon kislányának , és azt állítja, hogy a 20 perces buszút során végig bámulták.

“Nem tudok vezetni, ezért muszáj volt busszal mennem. Az utazás során az emberek végig engem bámultak, annyira kínos volt.

“Még a pénztáros is megkérdezte tőlem, mi történt. Én meg csak nevettem, mivel nem tudtam, mit mondjak.”

Kínos eset után Alicia úgy döntött inkább az otthona kényelmében várja meg míg annyira megkopik barnasága , hogy újra nyugodt szívvel emberek közé mehet.

“Csak egy hét múlva fakult annyit , hogy végre kimehettem az emberek közé.”

“Le kellett mondanom, a közös programokat a barátaimmal, nem járhattam abba a babacsoportba, ahová általában Dollyval járok, mivel nem találkozhattam a többi anyukával. “

“Két éve használok önbarnító krémeket, mert nagyon sápadt vagyok, és ettől magabiztosabbnak érzem magam. “

“Általában ezt a márkát használom, de a többnyire csak a sötét árnyalatot, nem pedig az ultra sötétet. Hatalmas különbség volt az egyik között a másik között – mindenképpen megtanultam a leckét. “

“Sokkal rosszabb is lehetett volna, például ha részt kellett volna valamilyen fontos családi eseményen, de szerencsére csak otthon maradhattam.”

A márka képviselője elmondta :

A St Moriz az a márka, amely bármilyen árnyalatú barnulást képes biztosítani használójának, de mindenképpen arra biztatjuk ügyfeleinket, hogy kísérletezzenek egy kicsit, hogy megtalálják a számukra legmegfelelőbb árnyalatot.

“Azt is javasoljuk, hogy fokozatosan építsék fel a színt a termékekkel, és tusolással mindenképp mossák le a vezető színt. “

“Ebben az esetben Alicia kicsivel sötétebb színt kapott, mint amennyit szeretett volna, ugyanis nem követte a csomagoláson található utasításokat, amelyek megmutatják, hogyan lehet az optimális barnulási eredményt elérni a bőr tónusának megfelelően.”