Hirdetés

Már megint valaki nem bírt magával és össze-vissza műttette magát. Feleslegesen…

Sármos, jóképű pasiként volt ismert. A nők mind odáig voltak érte. Manapság már csak árnyéka önmagának.

Gyerekkorában is kisebb orrot, nagyobb homlokot és ajkakat szeretett volna. Azt szokták mondani, hogy idővel az emberek lenyugszanak és rájönnek, hogy mi fontos és mi nem. Egy 51 éves emberről már azt gondolnánk, hogy bölcsebb lett, de ennél a zágrábi férfinél másról van szó.

Az egész életét arra tette fel, hogy megvalósítsa álmát és ehhez 5 évtized kellett. Képes volt óceánokat átszelni repülővel, hogy valaki még egy beavatkozást végezzen rajta.

Ezek közül több olyan is volt, ami egyáltalán nem sikerült. Az orrműtétje után három hónapon keresztül folyamatosan “kanos” volt. Állítása szerint egy igazi kínszenvedés volt az az időszak. Háromszor is megműtötték, hogy a merevedését csökkenteni tudják.

Az első műtétje 1992-ben volt. Akkor feltöltette az ajkait. Azóta az arccsontját, állkapcsát, állát is implantátumokkal igazították.

Mostanra úgy érzi, hogy elég volt a műtétekből. Helyette inkább egy vállalkozást tervez, mellyel olyan embereken próbál segíteni, akik elégedetlenek a külsejükkel.

Mára igazi celebnek számít. Nem csak a testével, hanem az öltözködésével is megpróbál kitűnni a tömegből.

Ahhoz képest csak 41 ezren követik az instagramon. Nem valami nagy teljesítmény, annak tükrében, amit leművelt magával.

Azt kijelenthetjük, hogy ez a megjelenés minden csak nem természetes.

A nők állítólag még most is kedvelik.

Előtte-utána!

Kész csoda, hogy elismerte, hogy függőségben szenved. Az ilyen embereknél nagyon ritka. Ha rajtuk múlna minden nap változtatnának valamit magukon.

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!