Hirdetés

Nincs erősebb kötelék két ember között, mint az anyai szeretet. Ehhez semmi sem fogható. Egy nagyon megható történet kering az interneten, mely bebizonyítja, hogy létezik egy túlvilági kapocs anya és gyermeke között. Ez a szeretet ereje.

Kate és párja David Ausztráliában élnek. Már évek óta próbálkoztak azzal, hogy Kate teherbe essen. Végül 3 év után összejött és láss csodát, ikreket mutatott az ultrahang. A szülők már el is döntötték, hogy Jamie és Emily lesz a nevük.

Az ikerterhesség eleve rizikósabb és 2010. március 25-én, a terhesség 26. hetében Kate-nél is megindult a szülés. A páros készen állt arra, hogy szülők legyenek, de nagyon izgultak a picik egészségéért. Sajnos, miután megszülettek az orvosok sokkoló hírt közöltek az anyukával. Jamie nem élte túl a szülést.

“Emily hangosan felsírt, de Jamie semmilyen hangot nem adott ki, amikor elszakították a magzatburkot. Mindenki Jamie körül tolongott. Legalább 20 ember volt a szobában. Nagyon aggódtam és egyáltalán nem volt bíztató a helyzet. Se szívverése, se légzése nem volt. Az orvosok 20 percig próbálták újraéleszteni, míg végül lemondtak róla.”

Kate azonban nem tudott lemondani a fiáról. Kérte az ápolókat, hogy hadd vehesse karjába a gyermekét. Szerette volna először és utoljára megölelni, majd végső búcsút mondani neki. Férje is mellé feküdt a kórházi ágyba. Együtt ölelték gyermeküket.

A szülők azt kérték, hogy mindenki menjen ki a szobából. Hagyják őket magukra egy kicsit. A gyermek teste hideg volt és szerette volna, ha egy picit felmelegítheti. Nagyon régóta próbálkoztak, hogy gyerekük lehessen és nagyon erős bűntudata volt, hogy kettőből csak egy élte túl a szülést. Szerette volna átölelni. A férj levette az ingét és a csupasz mellkasához szorította Jamie-t.

Szerettek volna egy utolsó meghitt pillanatot. Magukhoz szorították a picit és így feküdtek egy darabig.

Ekkor valami csoda történt.

Jamie elkezdett levegő után kapkodni.

“Próbáltuk győzködni, hogy maradjon velünk. A nevén szólítottuk és mondtuk neki, hogy van egy ikertestvére, aki csak rá vár. Neki kell majd vigyáznia a húgára. ” – mesélte Kate

Jamie ekkor megragadta édesapja egyik ujját.

“Ha hagytuk volna, hogy az orvos elvigye, akkor Jamie meghalt volna. Hihetetlenül szerencsések vagyunk. Mi vagyunk a legboldogabb emberek a világon.”

Tény és való, hogy ha hagyják az orvosnak, hogy kivigye a gyermeket, akkor a szülői szeretet nem tudott volna életet adni Jamie-nek.

A házaspárnak egyébként később még két gyereke született. Charlie és Ruby.

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!