Hirdetés

Ashle James egy brit valóságshow szereplő. A brit Made in Chelsea című sorozatban ismerhették meg a nézők, aki az első napon bekerült a házba és a 29. napon “kilakoltatták”. Igazából ennyi elég is volt neki, hogy a világ megismerje. Gondoljunk csak a magyarokra. Hány olyan villalakó volt, aki idejekorán kiesett, ma mégis egy hatalmas sztár? Majka például?

A hölgynek sikerült kamatoztatnia a hírnevét. Zenei karrierjére koncentrált és befutott mint DJ. Na meg persze “inlfuenszer” lett belőle. Az instagramja tele van képekkel. Népszerűségét a bikinis fotóinak köszönhette. Amikor a párjával családalapításba fogtak, akkor sem állt le és terhesen, pocakosan is folyamatosan ellátta képekkel a rajongóit.

Januárban megszületett a baba és az ezzel kapcsolatos képei berobbantak az interneten. Sőt! A szülés utáni fotóit meg a legnagyobb hírességek is elismerően “lájkolgatták”.

Két óra sem telt el a baba érkezése óta, de már fehérneműben mutatta magát a követőinek. Persze, sokan úgy gondolták, hogy elvonási tünetei lehettek, hiszen egy ideje már nem posztolt friss képet.

A pici január 9-én született meg, de 11-én töltött fel pár képet, melyek közvetlenül a szülés után készültek.

Azért csinálta, hogy ezzel is bátorítsa a nőket, hogy ne szorongjanak a terhesség miatt. Ez egy természetes folyamat és nem dől össze a világ attól, hogy egy picit megváltozik a testük.

Egyes képeire leginkább a “merész” jelző illik. Ezeket leszámítva igazán jó kismama képeket is kapott a “nagyérdemű”.

Persze tisztában volt vele, hogy a tuti alakja miatt lett ilyen népszerű. Arra ő sem számított, hogy a babafotói is ennyire kapósak lesznek.

Ezentúl anyaként is lenyűgözheti majd a követőit.

Hoztunk még nektek pár képet a művésznőről.

Vélhetőleg visszatér majd a DJ pult mögé…

Vagy modellkedik….

Nem áll neki rosszul egyik szerep sem.

Szerintetek?

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!