Hirdetés

Igaz, hogy szökött fel rá pár kiló, de azért annyira nem vészes.

A Reszkessetek betörők ikonikus filmcsillaga, még a múlt évben sikeresen megismerkedett, egy híres színésznővel, de rövidesen a barátságból, mélyebb és komolyabb kapcsolat lett és szerelmesek lettek egymásba. Nem is olyan régen, kapták lencsevégre ott a lesifotósok, mikor Párizsban járt, ez volt az a helyszín, ahova kisgyerekként nem jutott el, mert a szülők otthon felejtették őt. Macaulay Culkin jelenleg sikeres zenész lett, illetve szerencsére szedett magára jó pár kilót. Az utóbbi években úgy is sokat fogyott, szóval ideje volt, hogy egy kicsit hízzon.

2017-ben fotózták le Macaulayt, mikor épp Párizst mutatta meg friss barátnőjének, aki nem más, mint Brenda Song. A lány gyorsan megbarátkozott Culkin barátaival és együtt buliztak, amiről csoportkép is készült.

Brenda Song (@brendasong) által megosztott bejegyzés,

Brenda Song annak idején, még a Disney Channelen tűnt fel, és jó pár szerephez jutott hozzá. Ennek köszönhetően több százezer követője van Instagramon. Tehetsége miatt nagyon sokan megkedvelték. A 37 éves szépség jobbnál-jobb munkák közül válogathatna, illetve több száz kérő közül tudna válogatni, hiszen gyönyörű.

Brenda Song (@brendasong) által megosztott bejegyzés,

Most a szerelmespárt Berlinben, azaz a német fővárosban sikerült lefotózni. Culkin-nen látszik, hogy azért jó néhány kiló felszaladt rá, ami nagyon jól áll neki, mert az utóbbi időben igencsak sovány testalkattal rendelkezett. Az egykori gyereksztár zenekarával együtt turnézik, és most az egyik állomás Berlin. Ide Brendát is magával hozta.

Azért jó pár hét eltelt, mire Brenda felvállalta ezt a kapcsolatot, de szemmel láthatóan nagyon jól érzik magukat együtt, és majdnem ugyanolyan habitussal bírnak. Bár olyan fénykép még nem került fel, amin csak ketten vannak, de úgy gondoljuk nemsokára ennek az ideje is eljön.

Brenda Song (@brendasong) által megosztott bejegyzés,

Szerintetek meddig fog tartani ez a szerelem?

Brenda Song (@brendasong) által megosztott bejegyzés,