Hirdetés

Cikkünk főszereplőjét alig egy évvel ezelőtt szörnyű baleset érte, melynek során olyan sérüléseket szenvedett, melyek élete végéig negatívan fogják befolyásolni az életét.

Az ausztráliai Victoria-ból származó 29 éves Halie Tennant épp egy nyugágyban szundikált, amikor fejjel zuhant a mellette lobogó tábortűzbe, és csúnya égési sérüléseket szenvedett.

A nő vetélése után egy kis nyugalomra és kikapcsolódásra vágyott, ezért gondolta úgy, hogy ideje egy kicsit elvonulnia a világ elől, amihez mi is lenne megfelelőbb hely, mint egy erdő ölelte tábor.

A fiatal nő és barátnője Kenzie a természet lágy ölén egy tábortűz mellett kezdett el beszélgetni, a csillagok alatt heverésztek egy nyugágyban, és álomba szenderültek.

Halie a következő pillanatban arra ébredt, hogy barátnője a földről, közvetlenül a tábortűz izzásából rángatja kifelé, majd pár pillanattal később egy vödör jéghideg vízzel önti arcon.

A nőt kisvártatva mentőhelikopterrel a a melbourne-i The Alfred Hospital kórházba szállították.
Orvosai szerint Halie azért nem ébredt fel a szerencsétlen esetre, mert arcán olyan gyorsan égtek el a fájdalomreceptorok, hogy esélye sem volt rájönni, mi is történik vele.

Halie testének hat százaléka szenvedett harmad- és negyed fokú égési sérüléseket, a károsodás az egész arcát, nyakát és dekoltázsának egy részét érintette.

Az orvosok minden tőlük telhetőt megtettek, ám a nő külseje szinte felismerhetetlenné változott, felsőtestét fejtetőtől a mellkasáig hónapokig kötések borították.

A megkárosodott bőrfelületeket a test különböző pontjairól vett bőrszövetetekkel kezdték el pótolni, ám a javulást látva Halie önbizalma nem tért vissza, sőt. Nemrégiben az Aussie That Life magazin egyik egyik riportjában így nyilatkozott:

“Az arcomat égési sebek és hegek borítják – a személyiségem teljesen eltűnt. Mindennek ellenére persze tudom, hogy nagyon szerencsés vagyok, hogy életben maradtam, de az önbizalmam valószínűleg sosem nyerem már vissza.”

Ezután kíméletlen őszinteséggel beszélt arról is, hogy mit mondott férjének, Matthew-nak, mikor először lekerültek a kötések és meglátta magát a tükörben:

“Azt mondtam, ha neki ez túl sok, nyugodtan elmehet, nem fogok rá cseppet sem haragudni” – árulta el.

Férje azonban közölte a nővel, hogy mindennél jobban szereti, bárhogy is nézzen ki, és megfogadta, hogy kitart mellette, ameddig csak él.

Szerintetek útjába állhat a szerelemnek, ha valakivel valami hasonló történik?
Várjuk válaszaitokat kommentben!