Hirdetés

Ez a 28 éves lány egy nála 48 évvel idősebb férfival jár. Elismeri, hogy sokan nézik rossz szemmel a kapcsolatukat, de ez őket nem érdekli. Boldogok és szerelmesek.

La Jolla Kelsey egy jógaórán ismerkedett meg az alaszkai Anchorage-ből származó 76 éves BonGiovanni-val. A pár beszédbe elegyedett. Kelsey gyógypedagógus, Giovanni pedig fotóművész. Kettejük között nagyon hamar barátság alakult ki.

Elismerték, hogy a szikra az első perctől kezdve ott volt közöttük, de nem volt szerelem első látásra. Csak két évvel később kezdődött a romantikus affér.

“Úgy döntöttem, hogy kipróbálok valami újat. A helyi tornateremben épp jógaóra volt. Figyeltem a résztvevőket és megakadt a szemem egy emberen, aki rögtön mellém tette le a szőnyegét. Éreztem, hogy valami megkezdődött…”

“Miután vége volt az órának, Giovanni megkérdezte, hogy nem barátkoznánk-e össze. Egyszerű kérdés volt, nem éreztem akadályát. Tetszett a hangja és az, ahogy mesél. Órákig képes vagyok hallgatni a történeteit.”

A pár most már komoly kapcsolatban él, de bevallják, hogy a családjuk nagyon rossz szemmel nézi ezt az egészet. Nem képesek elfogadni a 48 évnyi korkülönbséget. Kelsey nagymamája egyidős a párjával.

A nagymamája azzal érvel, hogy ő is egy 26 évvel idősebb férfiba szeretett bele és az elvesztése még máig fájdalmas emlék a számára.

A pár egyelőre nem foglalkozik a negatív kritikákkal. Boldogok együtt és csak ez számít. Rengeteget kirándulnak, utaznak és sokat járnak színházba. Kelsey persze tudja, hogy ez az idill nem tarthat örökké. Túl fogja élni a párját és ezzel szembe kell néznie egy napon. Ha ez eszébe jut, akkor mindig sírásban tör ki.

“Giovanni idősebb és bölcsebb. Azt mondja, hogy nincs értelme sírni a halál miatt, amíg az meg nem történik. Most kell fejben itt lenni. Szeretnünk kell egymást, amennyire csak lehet. Számomra mindig is fontos volt, hogy mások véleményét kizárjam. Különösen az elején.”

Kelsey titokban tartotta a kapcsolatát. Tudta, hogy a barátai és a családja negatívan fog reagálni. Ha együtt vannak, sokan azt gondolják, hogy ő Giovanni gondozója. Amikor párként mutatkoznak be, mindenkinek az álla leesik.

“Szerintem olyan leszek, mint a nagymamám. Csak egyetlen, igaz szerelem lesz az életemben és az Giovanni. Az emberek látják, hogy boldogok vagyunk együtt.”

Kelsey számára a legjobb dolog abban, hogy ekkora köztük a korkülönbség, hogy megtanulják milyen sokat ér az együtt töltött idő.

“Ő a legfontosabb a számomra. A legjobb példa arra, hogy boldogan is meg lehet öregedni. Nem számít a kor.”

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!