Hirdetés

A 30 éves, New York -i származású modell, Ona Artist , azt mondja elege van abból, hogy rengeteg igencsak zavarba-ejtő tartalmú üzenete érkezik nap mint nap.

A modell örül, hogy kikapcsolta az üzenetküldési lehetőséget az interneten, ahol közel 4,4 millió Instagram -követőjével (@onaartist) osztja meg erotikával túlfűtött képeit.

Bár szívesen teszi fel dögös képet ez nem jelenti azt, hogy szeretné ha összemosódnának a határok a munka és a magánélet között.

“Egyszer kint voltam egy bárban, és egy nő, akivel együtt jártam iskolába, odajött hozzám, és megragadta a melleimet.”

“Teljesen ledöbbentem. Mindig megpróbálok udvarias lenni, és elmagyarázni nekik, hogy számomra , amit Instagram-on látnak az munka, nem pedig egy életmód, amit a privát éltemben is szeretnék folytatni , nem vagyok elérhető bárki számára, és nem hiszem, hogy ebbe az irányba kellene elmozdítanunk a barátságunkat.

„Mindenki mindig az online dolgokról akar beszélni, mintha megszállottak lennének, de én zárkózott vagyok.”

” Elegem van abból, hogy néhány barátnőm állandóan kikezd, mert szexi vagyok. “

Ha valaki túllépi a határt, Ona egyértelművé teszi, hogy ez így nincs rendben , és más nőket is erre buzdít, mivel a nem kívánt figyelem vagy a beleegyezés nélküli érintés-még a barátoktól sem-elfogadható.

A modell, aki havonta körülbelül 2 milliót keres, egy képmegosztó portálon, nem hagyja, hogy ezek az élmények megakadályozzák abban, hogy azt tegye, amit szeret.

Ona, aki meztelen beszélgetéseket is kínál, hozzátette: „Nagyon szenvedélyes vagyok a munkám iránt, és elkötelezett a rajongóim iránt.”