Hirdetés

Valljuk be, mindannyian irigykedünk egy kicsikét azokra, akiket “szebbnek” tartunk magunknál.

Mindannyian voltunk már abban a helyztetben , amikor úgy néztünk valakire. aki gyönyörű , és azt gondoltuk, hogy neki biztos jóval könnyebb az élete.

Nos, Veronika Rajek Instagram-modell elárulta, hogy ez nem így van – sőt, a vonzó emberek élete valójában nagyon nehéz – leglábbis szerinte.

A 25 éves szlovákiai Veronika azt állítja, hogy Instagram-profilját már több alkalommal is felfüggesztették, mivel a követői feljelentik, hogy hamis, mert “túl szép” ahhoz, hogy létezzen.

Elege van abból, hogy az emberek csalónak hiszik, és most visszavágott a trolloknak – mondván, hogy “a szép emberek számára nehezebb az élet”.

Az egykori Miss Szlovákia 2016-os döntősét állítólag azért piszkálják, mert sokan állítják több plasztikai műtéten is át esett már, de szerinte ez nem igaz.

Veronika így nyilatkozott: “Az emberek el sem hiszik, hogy létezem. “

“Eléggé diszkriminatív, hogy más nők ugyanazt csinálhatják, mint én, de engem csak a külsőm miatt törölnek. “

” Idegen lénynek hívom magam, mivel az emberek nem hiszik el, hogy valódi vagyok. “

“Az emberek azt mondják, hogy a szép embereknek könnyű dolguk van, de nekem sokkal rosszabb, az emberek megnehezítik az életemet , mert szép vagyok.”

Az ausztriai Bécsben élő modell a világot járja, hogy tartalmakat készítsen az Instagramjára – és állítása szerint az emberek “mindig meglepődnek”, amikor először találkoznak vele.

Azt állítja, hogy rendszeresen több száz sértő és bántó üzenetet kap nőktől, akik állítják, hogy filterek és programok segítségével varázsolja vonzóbbá alakját.

Veronika, akinek 1,1 millió követője van az Instagramon, azt mondta: “Kapok üzeneteket olyan férfiaktól, akik szerint nem vagyok valódi, de a legrosszabb üzeneteket az Instagramomon azok a nők küldik, akik azt kérdezik, miért tettetem magam, és bizonyítékot kérnek, hogy valódi vagyok én és a képeim is.”

“Nem végzek semmilyen korrekciót vagy alakítást a képeimen és nem használók filtereket sem – a bőrsimító eszközt használom néha, de azt hiszem, ez normális. “

“Több bántalmazást kapok a nőktől, mivel féltékenyek, és azt hiszik, hogy a barátjukat akarom.”

“Csak a nők képesek más nőket ennyire bántani.”

“Nem gondolom, hogy tökéletes vagyok, de a való életben természetes vagyok, de az emberek félnek tőlem, és nem akarnak velem beszélgetni.”

Hogy véget vessen a plasztikai műtétről szóló pletykáknak és találgatásoknak, Veronika most kétségbeesett lépésekhez folyamodott: megnézetette a melleit, hogy bebizonyítsa az emberek tévedését.

A modell, aki a legtöbb fehérneműmárka szerint 36D kosárméretű, októberben Dubajban nyilvánosabb végeztetett ell egy mellvizsgálatot , hogy bizonyítsa igazát.

“Kénytelen voltam elvégezni ezt a vizsgálatot, hogy az emberek higgyenek nekem.

“Az emberek mindig megkérdőjelezik a melleim természetességét, ezért elmentem egy orvoshoz, hogy elvégeztessem a mellvizsgálatot, és bebizonyítsam, hogy valódiak, nem végeztek rajta semmilyen korrekciót és”.

“Az orvosom nagyon meglepődött, mivel ő is azt hitte, hogy műtéten estem át, és azt mondta, hogy a legszebb természetes kebleim vannak.

“Tinédzserkoromban annyit edzettem, hogy olyan izmok fejlődtek ki, amelyeknek köszönhetően a melleim szép formájúak.

“Isten adta nekem ezeket az ajándékokat, és szeretném, ha az emberek hinnének nekem”.

De Isten ajándéka valójában későn alakult ki Veronika számára, aki 14 éves kora óta modellkedik.

Az iskolában gyakran hívták deszkának mert sokáig nagyon lapos volt.

“17-18 éves koromig nem voltak melleim, és az emberek gyakran mondták, hogy olyan vagyok, mint egy deszka.

“Mindig azzal viccelődtek, hogy egy zsiráf vagyok mellek nélkül.”

Veronika nagyon vigyáz a testére – a modell nem iszik és nem bulizik, hetente ötször edz.

De a szépségének ára is volt.

Hozzátette: “Nincs sok barátom, de jól érzem magam.

“Ha úgy érzed magad szépnek, ahogy vagy, akkor gyönyörű vagy.

“Ha magabiztosnak érzed magad a testedben, és plus size vagy, akkor csak légy magabiztos.

“Ha plasztikai műtéted volt, csak légy őszinte.

“Ha vigyázol magadra, te is lehetsz szép.”

“A természetesség még mindig itt van ebben a világban.”