Hirdetés

Ez az anyuka elmesélte a történetét, miszerint megszületett a “csodafiú” annak ellenére, hogy abortusza volt. A lány egy TikTok videóban osztotta meg a vele történteket.

A lánynak már volt egy gyermeke a korábbi kapcsolatából. Tavaly azonban újból teherbe esett, de úgy gondolta, hogy nem megfelelőek a körülmények egy második gyermek felnevelésére. Nem voltak stabilak sem anyagilag sem szellemileg.

Az édesanya nem a műtéti abortusz mellett döntött, hanem tablettákat kért. Ezek blokkolják a hormonokat, így a terhesség megszakad.

Egy tablettát vett be a klinikán és még négyet otthon hüvelyi úton. Másnap reggel vérzést tapasztalt. Feltételezte, hogy az abortusz sikeres volt.

A vérzése ellenére további öt napig terhességi tüneteket tapasztalt. A klinika utasította, hogy vegye be a tabletták második adagját is.

Megismételte az eljárást és ugyanazt a vérzést tapasztalta, amit korábban. Ennek egyébként így is kellett volna lennie. A vérzés jelezné, hogy a terhesség megszakadt.

A pácienseknek ezután el kell végezniük egy terhességi tesztet. Ebből derült ki, hogy még mindig várandós. A klinika ezután beutalta műtéti abortuszra, de annak költségeit nem tudta volna finanszírozni. Így nem volt más választása, mint kihordani a gyermeket.

A terhesség rendben lezajlott és a baba születése előtt hozzáment a gyerek apjához. A fia karácsony estélyén született. A tabletták miatt a gyerek dongalábbal született, melyen korrekciós műtétet kellett végrehajtani. Ezt leszámítva a baba boldog és egészséges.

Szerinte egy tankönyvi csoda, hogy megszületett. A gyerek élni akart és ebben semmi nem gátolhatta. Az anya követői megtapsolták a bátorsága miatt, és megerősítették abban, hogy jól döntött, hogy vállalta.

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!