Hirdetés

Minden nővel előfordult már az az eset, hogy kinézett magának egy pasit, de fogalma sem volt róla, hogyan közeledjen felé. Megfelel-e az elvárásoknak? Vajon összepasszolnak-e? Mi, most segítünk egy kicsit. Eláruljuk, hogy a különböző csillagjegyű férfiak milyen tulajdonságokat kedvelnek egy nőben és mi az, amivel sikeresen elcsábíthatod őket.

Halak

A Halak férfi gyakran lesz szerelmes, ugyanakkor komoly és erős érzelmeket csak nagyon ritkán él át. A lényeg, hogy megtalálja azt, akire valóban szüksége van. A Halak férfi kedveli a különböző művészeti ágakat, így nem árt, ha rendelkezel némi művészi hajlammal.

Ez a pasi képes az elköteleződésre, így kapcsolatotok könnyen komolyra fordulhat, de csakis abban az esetben, ha ő maga úgy érzi, hogy megtalálta az igazit. Tervei között szerepelnek a gyerekek, él benne a családalapítás iránti vágy.

Kos

A Kos férfiak odavannak a magabiztos, ambiciózus és domináns típusú hölgyekért. Egy ilyen csillagjegyű férfival nyugodtan beszélhetsz a munkádról, a vágyaidról és jövőbeli terveidről. Értékelni fogja az őszinteségedet, te lehetsz számára a végzet asszonya, akit imádni és csodálni fog.

A Kos férfi kedveli azokat a nőket, akiknek független természete van és képesek egyedül boldogulni. Képességeiddel, tehetségeddel és sikereiddel hamar elvarázsolhatod őt.

Rák

A Rák pasik vonzónak találják azokat a nőket, akikbe van némi gyermeki ártatlanság. Előfordulhat, hogy ezt csak a sokadik beszélgetés alatt fedezik fel, de ha megtörténik, akkor képtelenek kiverni a fejükből. Gondoskodnak a szeretteikről és a párjukról, mindig minden helyzetben mellette áll.

Igényli, hogy szerelme ragaszkodjon hozzá, ha pedig találkozik az igazival, akkor nem fél elköteleződni sem.

Bak

A Bak pasik az élet szinte minden területén a mértékletesség hívei. Keresik az arany középutat, ez pedig szerelmi életükre is igaz. Ha meg akarsz szerezni egy Bak férfit, akkor ne légy sem visszahúzódó, sem pedig túl rámenős. Kedvelik a visszafogottan vonzó hölgyeket, akikben van felfedezni való, amit ők szívesen felkutatnak.

Értékelik az önálló életed, a karriered, a hobbijaid és természetesen azt is, ha tele vagy tervekkel és álmokkal. Nyugodtan mutasd meg neki a személyiséged, légy őszinte, így rabul ejtheted őt.

Mérleg

Ha egy Mérleg férfit szúrtál ki magadnak, akkor tudnod kell, hogy egy tökéletes életben, tökéletes párkapcsolatban és tökéletes nőkben hisznek. Soha nem adják fel azt a reményt, hogy megtalálják az igazit.

Viszont, ha úgy érzi megtalálta élete szerelmét, akkor mindent megtesz érte és a kapcsolatukért. A Mérleg férfiak a vicces, csinos, odaadó, magabiztos és intelligens hölgyekhez vonzódik.

Nyilas

A Nyilas férfiakat mágnesként vonzzák a szenvedélyes, izgalmas nők, akik tele vannak kalandvággyal és ösztönzően hatnak másokra. Kiválasztottjukat egyenesen csodálják, nem nyugszanak addig, amíg meg nem szerzik maguknak.

Egy Nyilas pasinak már az első randin elárulhatod, hogy mi az, amit szeretsz és miben vagy igazán jó. Mindenképpen izgalmas randihelyre van szükség, hogy véletlenül se unatkozzon, így garantáltan leveheted őt a lábáról.

Skorpió

A Skorpió férfiak mindenben, így a párkapcsolatukban is a maximalizmusra törekszenek, mindig igyekeznek a legjobb formájukat hozni és ugyanezt elvárják párjuktól is. Ha egy Skorpió pasival randizol, tudnod kell, hogy nagyon magasak az elvárásai.

Az elsődleges tulajdonságok között szerepel egy nőben a kalandvágy és az intelligencia. Emellett pedig, az sem árt, ha megmutatod szexi énedet, független személyiség vagy és sportos életmódot folytatsz.

Bika

A Bika csillagjegyű férfiak nőies partnerre vágynak, aki kifinomult, életvidám és nagyon kedves. Elvárja, hogy párja minden helyzetben mellette álljon, ne unatkozzon mellette és felvidítsa, felrázza őt. Az első randin add önmagad és légy természetes. Mesélj magadról, ugyanakkor kérdezz tőle sokat, hogy megnyíljon előtted.

Ha egy Bika pasival randizol, akkor te válassz randihelyszínt és szakíts a hagyományokkal, szervezz különleges programot annak érdekében, hogy már az első pillanatban elkápráztasd őt.

Ikrek

Az Ikrek férfi számára a legnagyobb vonzerő az intelligencia. Nyert ügyed van nála, ha látja, hogy kreativitással és humorral vagy megáldva. Biztos lehetsz benne, hogy kitartóan ostromolni fog téged, ha felkeltetted az érdeklődését. Mutass egy kicsit többet magadból, így újra és újra meglepetést okozhatsz neki.

Szépen-lassan megismer téged, beléd fog szeretni és végül képtelen lesz ellenállni neked.

Szűz

A Szűz férfiak hajlamosak azokba a hölgyekbe beleszeretni, akik a “szomszéd lány” típust testesíti meg. Átlagos partnert keresnek, akik okosak, őszinték és képesek a szeretetre, tehát, nem a külső vonzza őket.

Párjuktól elvárják, hogy türelmes legyen, lehessen vele beszélgetni, de ne legyen túl érzelmes. Egy Szűz férfival való beszélgetés során kerüld az olyan nagy beszélgetéseket, amelyek során feszegetitek az érzelmeiteket. Nehezen fejezi ki az érzelmeit és megijed, ha erőlteted ezt a témát.

Vízöntő

A Vízöntő pasik odavannak az önfejű, makacs nőkért. Álmai partnere egy olyan nő, aki nem törődik azzal, hogy mit gondolnak róla mások, szigorú szabályok szerint él és a saját útját járja.

Egy Vízöntő pasi mellett megtarthatod független egyéniségedet a párkapcsolatodban is, ugyanakkor őt sem fogja zavarni, ha néha neked is szükséged van egy kis magányra.

Oroszlán

Az Oroszlán csillagjegyű férfiak kedvelik a laza, életkedvvel teli hölgyeket. Ha zárkózott, csendes és görcsös vagy, akkor nagy ívben elkerülnek majd téged. Ha egy Oroszlán pasival randizol, akkor már az első alkalommal igyekezz ellazulni. Mindenképpen olyan randihelyszínt válassz, ahol nem fogsz feszengeni és teljesen felszabadult lehetsz.

Mutasd meg az okos, vicces és sziporkázó oldaladat és légy nagyon magabiztos. Ebben az esetben ugyanis hatalmas esélyt adsz arra, hogy kapcsolatotok komolyra fordulhasson.