Hirdetés

Ez a fiatal pár évente csak egyszer bújik ágyba. Valentin-napon. Szerintük a várakozás bizonyítja, hogy mennyire elkötelezettek.

Mindketten rendszergazdák, mindketten 25 évesek. Ilyenkor az emberekben tombolnak a hormonok, de ők mégis csak háromszor bújtak össze az elmúlt három évben.. Azt mondják, hogy megtartják az éves paktumukat egészen a házasságig.

“Tudom, hogy ez őrültségnek hangzik, de a Valentin-napi paktum az, ami bizonyítja, hogy elkötelezettek és megszállottak vagyunk. Szerintem ez gyönyörű. Bizonyítja, hogy igazi kapcsolatunk van, ami nem csak arról a bizonyos dologról szól. Csak február 14-én bújúnk össze, így James sokkal jobban rajong értem. Bizonyítja, hogy mindketten, igazán együtt akarunk lenni.”

“Noha, ez lehet, hogy régimódinak tűnik, de Jamesnek és nekem vannak fontosabb dolgaink. Amíg nem házasodunk össze, addig a csak Valentin-napon történhet meg a dolog.”

A pár 2019-ben ismerkedett meg. Ők a régimódi romantikát értékelik. A The Guardian szerint a 18-24 évesek 40 százaléka még soha nem bújt össze senkivel. Ezt az ezredforduló számlájára írják. A munkahelyi nyomás, a kimerültség miatt a libidó akaratlanul is csökken.

Maria szerint ezt nem kell kritizálni. Kezdetben azért nem bújtak össze többször, mert folyton dolgoztak. Nem volt rá lehetőség. Aztán ráálltak a Valentin-napra. Ez a nap csak erről és róluk szól. Egyesek biztos azt gondolják, hogy nincs meg köztük a szikra, de valójában tombol a szerelem. Valentin-napra nincs jobb ajándék ennél. Jobb, mint egy csokor rózsa.

“Ha többen foglalkoznának azzal, hogy megismerjék egymást, minthogy egyből ágyba bújjanak, kevesebb lenne a szakítás. A paktumtól függetlenül nagyon várom, hogy összeházasodjunk és meginduljon a dolog.”

“Mindketten hosszú kapcsolatból léptünk ki, melyeknek rossz vége lett. Egy közös barátunk mutatott be minket egymásnak. Elhatároztam, hogy bármilyen új kapcsolatba kezdek nagyon lassan fogok haladni. Egyik ismerősöm tanácsára vettünk vissza az összebújásból. Igazából nem is alszunk együtt.”

“Miután összejöttünk James Japánba költözött én pedig Manchesterben tanultam. Ekkor kötöttük meg a szerelmi paktumunkat. Nem is volt más lehetőség, hiszen nem volt pénzünk egymáshoz utazni. Nekem az egyetemre kellett koncentrálnom. Több ezer órán keresztül beszélgettünk. Egy igazi távkapcsolat volt. Az ismerőseink szerint a dolog kudarcra van ítélve, de mi mégis szeretjük egymást”.

“Amikor eljön a Valentin-nap kiteszünk magunkért. Rózsaszirmokkal borított ágy, pezsgő. Igazi romantikus hangulat. Csak egymásra összpontosítunk. A várakozás csak jobbá teszi az egészet.”

“2022-ben szeretnénk összeházasodni. Ezt is Valentin-napra tervezzük. Utána már nem lesznek korlátozások.”

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!