Hirdetés

Az emberi kitartás és élni akarás néha olyan dolgokra is képessé tesz bennünket, amire álmainkban sem gondolnánk. Hallottunk már olyanról, hogy egy autó alá szorult gyerekeket az anyjuk puszta kézzel mentett meg úgy, hogy megemelte az autót. A lelkünk ereje szinte határtalan

A 25 éves Anmol Rodrigous egy mumbai lány, akinek az apja savat öntött az arcára. Szerencsétlen egy életre eltorzult. A lány lemondhatott volna az életéről, de nem tette. Bátorságot és kitartást tanusítva példát mutat az egész világnak. Még egy alapítványt is létrehozott azoknak, akik bántalmazás áldozatai lettek. Ezen felül kitalálta, hogy modell lesz belőle.

Születésekor az apja nagyon dühös lett rá. Ő fiút szeretett volna, Anmol poedig kislány ezért úgy döntött, hogy megbünteti a feleségét. Szoptatás közben savat öntött rájuk. Az anya nem élte túl, Anmol pedig fél szemére megvakult, az arca pedig teljesen eltorzult.

Ami történt azt nehéz szavakba önteni. A lány már elmúlt 25 éves és rengeteg nőt inspirált. Arrafelé sajnos az ilyen dolgok mindennaposnak számítanak. Az esetet követően nem ment vissza apjához, hanem egy árvaházban nevelkedett és ott járt iskolába is.

Nem volt könnyű élete. Számtalan alkalommal emlékeztették rá, hogy az apja mit művelt vele. Tudta, hogy soha nem lehet olyan élete, mint a többi gyereknek. Az árvaházban féltek tőle. Idő kellett míg megszokták a sebeit. Később már barátokat is szerzett.

Pár éve otthagyta az árvaházat és új életet kezdett. Sokáig egyedül volt, de hálás volt minden egyes napért. Állítása szerint rengeteg dolog van az életben még így is, ami segít abban, hogy leküzdje a szorongásait és erőt adjon a számára.

Az alapítvány mellett még divattal is foglalkozik. Szeret öltözködni. Próbál úgy élni, mint mások. Nem akar tudomást venni arról, ami vele történt. Semmiképp sem szeretne elrejtőzni a világ elől.

Instagram oldalt is csinált, melyen már jó sok követője van. Ő ezt is sikernek fogja fel. Már egy ékszerekkel foglalkozó cég is megkereste, hogy népszerűsítse a termékeit. Ekkor jött az ötlet, hogy modellkedéssel foglalkozna.

“Az első modell leszek, aki túlélt egy savas támadást. Ezzel inspirálhatom a divatvilágot és megmutatom a nő társaimnak, hogy bármi történjék is, meg kell próbálni teljes életet élni.”

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!