Hirdetés

Nagyon sok dologból ki lehet következtetni, hogy milyen emberek is vagyunk a való életben. Sokaknak vannak olyan gesztusai, amit egy adott helyzetben csinálnak, például, ha valaki elkezdi rágni a körmét az idegességre adhat okot, vagy, ha a nő elkezdi az ujja köré tekerni a haját, az arra utalhat, hogy a beszélgetőpartner bejön neki. Egyesek az asztrológiára esküsznek és minden egyes alkalommal elolvassák, hogy mit ír róluk a  horoszkóp, mivel azt gondolják, hogy a születési hónapunk képes meghatározni a személyiségjegyeinket és jellemvonásunkat. A lent felsorolt hónapok alapján nézd meg, hogy rád illenek-e ezek a vonások.

Január:

Az év első hónapjának szülöttjei nagyon ambiciózusak és konzervatívak. Szeretik egy kicsit kritizálni társaikat, csak úgy, mint a többi nő. Nem gyakran jönnek ki a sodrukból, ám, ha ez egyszer mégis bekövetkezik, akkor gyorsan vedd fel a nyúlcipőt. Nem annyira nyitottak a világra, így nem szabad elvárni tőlük, hogy kimutassák érzéseiket. Kimondottan olyan emberekkel szeretnek egy társaságban lenni, aki hasonló gondolkodású és beállítottságú, mint ő.

Február:

A második hónapban született nőknek nem mindennapi a gondolkodása, amivel nem minden ember tud azonosulni. Olyan a hangulatuk, mint az időjárás, ezért célszerű türelmesnek lenni velük szembe, nehogy te húzd a rövidebbet. Imádják a romantikát, ezért képesek bármit megtenni szerelmükért. Egyet viszont soha nem fog tudni megbocsájtani és elfelejteni, az pedig a hűtlenség.

Március:

Viszonylag nyugodt természetű nők, ám ha egyszer dühbe gurul, mert valami olyan dolgot tettél, akkor biztosra veheted, hogy jaj neked. Nagyon nehéz őket elcsábítani, amiből az is kikövetkeztethető, hogy hűséges típus. Ha valakinek sikerül megfognia a lelkét és a szívét, onnantól fogva nem ereszti el, szóval megéri harcolni a kegyeikért.

Április:

Az áprilisi nők könnyen szót értenek bárkivel, a legnagyobb bajuk, hogy gyakran sajnáltatják magukat. Pontosan emiatt szereti, ha az embere figyelnek rá. Nagyon tud szeretni, de ha egyszer tetten éri, hogy megcsalod akkor bezárja szívének kapuit. Viszont ha elnyered a bizalmát, akkor egy hatalmas szeretetcsomaggal ajándékoz meg.

Május:

Kitartóan harcolnak céljaikért legyen az munka, szerelem, család… bármi. Talán a leghűségesebb nők közé tartoznak a májusi hölgyek. Ha egy ilyen nőbe szeretsz bele, akkor kösd fel a nadrágod, mert elég kemény személyiségük van, amit képtelenség elfelejteni.

Június:

Rendkívül kíváncsi természetük van, ebből kifolyólag mindent szeretnének tudni. Nagy kreativitással rendelkeznek, amit előnnyé tudnak kovácsolni. Könnyen megy neki az ismerkedés, csak néha sokat csacsog. Negatív jellemvonása, hogy túlságosan is gyakran bántja meg az embert, ám ezt nem szándékosan csinálja. Hatalmas játékos, ha párkapcsolatról és szerelemről van szó. A férfiakat is egyfajta játékszernek fogja fel.

Július:

A júliusi lányok kezdetben megtartják másokkal szemben a három lépés távolságot, ennek köszönhetően pedig meglehetősen titokzatosak. Rengetegszer gondolkodnak a múltbéli dolgaikon. Nagyon érzékeny lelkű emberek. Ha egyszer kiderül, hogy hűtlen voltál hozzá, soha többet nem látod viszont.

Augusztus:

Ha a férfiak egy társaságban vannak egy augusztusban született nővel, biztosan elveszítik az eszüket. Bármit képesek elérni és megszerezni, ennek tükrében mondhatjuk, hogy célorientáltak. Szeretik a poénokat, de azt ki nem állhatják, ha ők képezik a vicc tárgyát. Imád reflektorfényben lenni, mondhatni ez az ő terepe.

Szeptember:

Mérhetetlen fegyelem jellemzi a szeptemberben született hölgyeket. Vérükben van, hogy másokat kritizáljanak. Ha valaki egyszer eljátssza a bizalmukat, többet nincs visszaút, mert sosem bocsátanak meg. Mivel sokáig tudnak haragot tartani a bosszúvágy is az életük része. Olyan emberrel szeretnének kapcsolatot létesíteni, akivel hosszú ideig élhetnek békében és boldogságban.

Október:

Azok a nők, akik októberben látták meg a napvilágot, szeretik fitogtatni függetlenségét, és erejét. Nagyon erős személyiségtípusok. Nem lehet rajta észrevenni, ha valami bántja, sírni meg aztán pláne nem lehet látni. Bizalmatlan, mert fél, hogy visszaélnek azzal a bizalommal, amit ő képes adni. Megválogatja azokat az embereket, akiknek tényleg megnyílnak. A legtöbb nő féltékeny rájuk.

November:

Az ősz utolsó hónapjának szülöttje minden alkalommal egy lépéssel előrébb jár, mint az összes többi ember. Pillanatok alatt megérzi, ha át akarják vágni, és ha beigazolódik a gyanúja ott kő kövön nem marad.

December:

Ezeknek a téli lányoknak óriási szívük van, tele vannak szeretettel, sőt a szerencse is kézen fogva jár velük. Ennek köszönhetően rengeteg olyan helyzet van, amiben ők kerekednek felül. Értik a humort, emiatt nagyon szórakoztató személyiségek, a vérükben van a vidámság és az, hogyan kell felvidítani valaki napját.