Hirdetés

A 2020-as év hatalmas érvágás volt a világ számára. Nyakunkon az egész koronavírusos mizéria és olyan jó lenne végre maszk nélkül fellélegezni. Ki tudja mikor lesz erre lehetőségünk. Nem feltétlenül volt mindenki számára egy szörnyű év ez. A dolgok ellenére ugyanúgy alakultak ki szerelmek, köttettek házasságok, lettek eljegyzések, születtek kisbabák stb. Nyilván attól függ, hogy mely aspektusából nézzük a dolgokat. A lényeg, hogy az asztrológia révén tavaly is megjósolható volt az, hogy mire számítsanak egyes csillagjegyek. Most hónapokra bontanánk szét ezt a kérdést. Az asztrológia alapja a születésünk és annak körülményei. Csillagok állása stb. A hónapok ismeretéből is rengeteg dolgot leszűrhetünk. Lássuk hát, hogy mire számítsanak az adott hónap szülöttei jövőre.

Január
Számodra igazán jó év lesz a 2021-es. A 2020-as évben nem tudtál teljesen kibontakozni ezért rengeteg energiád van, mely nagy hasznodra lesz jövőre. Állj úgy az élethez, hogy ez a lehetőségeid éve. Bármibe kezdhetsz, mert meg lesz hozzá az, ami eddig nem. Lelkesedés, energia, kedv. Azt is érzed már egy ideje, hogy jó lenne kilépni a komfortzónádból. Hát hajrá. Számíts arra, hogy jön valaki az életedbe, aki gyökeresen megváltoztatja azt. Nem feltétlenül párkapcsolati téren. Neked most dolgoznod kell! Ezt tartsd szem előtt.

Február
Neked egy kis önbizalomra van szükséged. Az ajtó nyitva áll előtted, de neked kell belépni rajta. Kicsit beszürkültél idén és ez nem fog a hasznodra válni. Ki kell törnöd ebből. Ne húzd ki magad a felelősség alól. Nyugodtan vágj bele olyanba, amit eddig nem mertél. Ezek közül az egyik majd kicsúcsosodik. Egyből rá fogsz jönni arra, hogy a boldogság kulcsa végig itt volt a zsebedben. De te féltél használni.

Március
Szeretsz utazni és téged nagyon megtört az, hogy az otthonodba kényszerültél 2020-ban. Ne aggódj, jövőre kimozdulhatsz! Kelleni is fog, mert most erre lesz igazán szükséged. Egy kis lelki béke kell, ehhez viszont hátad mögött kell hagynod a megszokott környezetedet. Az év második felében áldozz egy kicsit a megtakarított pénzecskédből arra, hogy kiruccanj valahova. Egy fillért sem fogsz bánni belőle. Megtérül! Hidd el!

Április
Rengeteg dolog fog megváltozni körülötted. Neked az a feladatod, hogy lépés tarts mindezzel. Ne add fel! Lesznek meglepetések a számodra, csak meg kell találni a nagy kuszaság tengerében. Ha túl leszel a próbatételeiden, akkor elégedetten hátra dőlhetsz, ugyanis végre eljöhet a várva várt párkapcsolat.

Május
A te jelszavad a mozgás legyen! Kíváncsi vagy, érdekel minden, ami körülötted történik. Semmiről sem akarsz lemaradni. Téged egyáltalán nem zavar a változás. Sőt! Izgalmasnak találod. Az biztos, hogy te a szabadság embere vagy. Nyitott vagy mindenre, ami új. Ha valaha is előrébb akarsz lépni az álmaid elérésének érdekében, akkor eljött a Te időd! Hajrá!

Június
Egy kis optimizmus sosem árt. Rengeteg dolgon átmentél már és tisztában vagy a képességeiddel. Nyugodtan kockáztass egy kicsit. Főleg szakmai téren. Érdemes átgondolni azt, hogy esetleg egy-egy régi, megszokott dolgon miként változtathatnál. Még akkor is, ha úgy gondolod, hogy jó úgy, ahogy van. Csak szerinted!

Július
Kicsit túlspekulálsz dolgokat. Elemző vagy és ez nem mindig van a hasznodra. Próbálsz biztosra menni, de néha egy picit kellene kockáztatni is. Mi lenne, ha egy kicsit hátra dőlnél és élveznéd az utazást. Az életet. Belőled ez sokszor hiányzik. Engedd el magad végre. Egy jó éved lehet a 2021-es.

Augusztus
Egy picit jobban kéne a pénzre koncentrálni. Figyelj a kiadásaidra, de ez ne jelentse azt, hogy az álmaidat teljesen elengeded. Nyilván mindenki azt szeretné, hogy a pénz ne jelentsen problémát, de ezért küzdeni kell. Fordítsd arra az energiáidat, hogy rendbe tedd a pénzügyeid. Azért meglepheted magad valamivel. Megérdemled.

Szeptember
2021 a szűz csillagjegy éve lesz. Rengeget pozitív energiát kapsz az Univerzumtól. Figyelj a körülötted lévő emberekre. Vigyázz arra, hogy kit engedsz közel magadhoz. Sokan irigyelni fogják azt a pozitív lendületet, amit te az élettől kapsz jövőre. Ne ülj a babérjaidon. Ennek a pozitív töltetnek célja van. Nem csak úgy kapod. Fordítsd arra, hogy elérj valamit az életben.

Október
Számodra nem lesz ez egy pörgős év, de annál harmonikusabb. De jól is van ez így. Nem? A múlt sebei most begyógyulhatnak. Ha van valami, ami bánt, akkor most lesz az ideje annak, hogy örökre elengedd. Egy kicsit lehetnél spontánabb is. Próbáld szeretni az életet és örülni minden apróságnak, amit Neked nyújt!

November
Neked a magánéleted lesz terítéken. Azt kell rendbe raknod. Az Univerzum megadja a lehetőséget rá. Biztosít hozzá elegendő energiát. Egyrészt ha a kapcsolatod rossz, akkor most kell kilépni belőle. Ahogy kiléptél, úgy találhatsz új szerelemre is. Minden biztosítva lesz a számodra. Neked kell döntened.

December
Egy új kezdet. Ideje lapozni és tovább lépni. Ne agonizálj azon, hogy mi történt veled a múltban. Annak már vége. Most kell megalapoznod a boldogságodat. A rossz kapcsolatból ki kell lépni, de nem kell egyből újba rohanni. Szépen sorban kell haladni. Legyenek biztosítva a feltételek ahhoz, hogy az igaz szerelem megtalálhasson. Ehhez mélyen belül, benned kell stimmelnie a dolgoknak.

Mit gondoltok? Ti mit vártok a 2021-es évtől? Írjátok meg kommentben.