Egy ember viselkedése, stílusa és habitusa nagyban függ attól, hogy milyen családból származik. Sokan vélik úgy, hogy a történelmünk során felbukkanó véreskezű diktátorok sem lettek volna olyan gonoszak és kegyetlenek, hogy ha a szülők másfelé terelik gyermekkorban.

Németország kis vidéki falujában született egy lány, aki egyszerűen nem volt elég nőies. Próbálta magát rúzsozni, sminkelni, csinos ruhákat hordott, de a szülőknek ez nem különösebben tetszett. Már azzal sem voltak kibékülve, hogy babákkal játszik.

A gyerekeknél sokszor van olyan, hogy ami gyermekként erőltetve van, az később, felnőttkorban üt ki. A leányzó esetében is ez történt. Befejezte az iskolát és kapott a szüleitől egy 2 és fél millió forintos összeget, amit arra szántak, hogy a suli után elindulhasson valamerre. Hát, ő Bécs felé vette az irányt, a kapott pénzt pedig céltudatosan egy dologra tervezte eltapsolni… vagy mondhatjuk úgy is, hogy kettőre.

Hiába tiltakoztak a szülei, a lány mégis úgy volt vele, hogy felturbózza a kebleit. Ráadásul, “Ha lúd, akkor legyen kövér” alapon. Nem fukarkodott a köbcentikkel. A szülők haja természetesen az égnek állt. Fél évvel később már az ajkait is feltöltette és az egész plasztikásdi átment egyfajta szenvedéllyé, vagy betegséggé. Ki, minek nevezi.

Tavaly augusztusban egy újabb mellplasztika következett. Mára Európa legnagyobb keblű tinijévé vált. Egy művésznév is dukált a gigantikus labdák mellé. “Bimboprincess” azaz bimbóhercegnő… Mostanra szinte mindenét átszabatta. Rá sem lehet ismerni.

Elég komoly kis ajakfeltöltés lett…

Mondhatni félelmetes…

70k vagy 65L-es a mérete.

Népszerűvé vált az instagramon, bár azért a nagyobb celebekhez a 20 ezres követőtábor nem ér fel.

Mi, azért elgondolkodunk azon, hogy megérte-e mindez.

A szépség persze relatív… Kinek mi?!

Szerinte egyes lányoknak alma méretű keble van, ő dinnyét szeretett volna.

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!