Hirdetés

A Skorpió jegy szülötte rendkívül intenzív és erős személyiség. 2020-ban ennek nagy hasznát veheted. Semmiféle módszert nem vetsz meg abban az esetben, ha üzleti hasznot remélsz tőle. Kérhetsz új beosztást, fizetésemelést, biztos alapokra helyezheted egzisztenciádat, kinézhetsz magadnak egy méregdrága autót, sőt, egy tartós kapcsolatra is hatalmas esélyed van.

A jogi, anyagi és családi vitáknak viszont igyekezz elejét venni. Egy hullámhosszon vagy a legújabb eseményekkel, ez pedig még magabiztosabbá tesz, emellett pedig ritka érvelő képességednek köszönhetően új lehetőségek nyílnak meg előtted. Idén a pénzügyi és szakmai viták a Skorpió éltető elemei lesznek.

Hatalmas szellemi fölényed van, éppen eleget tudsz ahhoz, hogy motiválhass és irányíthass másokat. Ötleteidet és gondolataidat képes vagy a világ elé tárni, megbeszéléseid és üzletkötéseid gördülékenyen intézed. Szorgalmas és rendkívül kitartó vagy, így idén még több pénz ütheti a markod, mint eddig bármikor. Istenadta eladói képességeid vannak, amelyeket kiválóan ki is használsz.

Az év végén pedig már költözés vagy ingatlanvétel miatt is szerencsésnek érezheted majd magad. A főnököd elégedett veled, az üzlet jobban megy, mint eddig bármikor. Mindent megvalósíthatsz, amit csak szeretnél, de 2020-ban már a családalapításra is gondolnod kell. A Jupiter is arra hívja fel a figyelmedet, hogy ideje nagyban gondolkodnod. Ugyan őrangyal vigyáz rád, de azért csak óvatosan közlekedj, ugyanis túlzsúfolt napirended miatt sérülés vagy akár baleset is érhet.

Ne veszítsd el a fejed és legfőképp ne kapkodj!

Az újévben választhatsz egy teljesen új utat is, illetve szerelmi életedben megnyithatsz néhány új fejezetet is. A Skorpióra idén vár a nagy szerelem, ugyanakkor addig csalódások sorozatát is átélheted. Társaddal egyenrangú félként kell kezelnetek egymást.

Többé ne engedd, hogy zsarnokoskodjanak veled, nem szabad tovább tűrnöd és engedned. Ha az év utolsó harmadáig egyedülálló leszel, akkor sem kell aggódnod, ugyanis az év vége felé összefutsz majd valakivel, aki az egész lényedet magasabb szellemi szintre emelheti. Készítsd fel a szüleidet és mutasd be nekik őt. Ha úgy érzed, ő az igazi, akkor ne gondold meg magad és ne húzd tovább az időt!