Biztos tapasztaltál már valamilyen természetfeletti jelenséget életed során. Például, leestek dolgok a polcról, vagy egy árnyat láttál elsuhanni az ajtó előtt, esetleg hirtelen egy hideg szellő csapott meg, pedig az ablak be volt csukva a házban. Elképzelhető, hogy ezek mind-mind azért történnek, mert szellemek vannak a lakásodban/ házadban. Persze a legtöbb paranormális jelenségre van logikus magyarázat, de előfordulnak olyanok, melyekre tényleg nem lehet mit mondani.

Majdnem pontosan ilyen eset történt, nem is olyan régen a BBC News egyik adásában. A csatorna egy járókelővel készített interjút, mely során valami egészen furcsa dolog ütötte fel a fejét. Természetesen, akik nézték a műsort, azoknak egyből szemet szúrt a hátborzongató dolog. A felvételen az látható, ahogy egy kisfiú a semmiből jelenik meg a háttérben.

Mivel nem tudtak emellett az emberek elmenni, ezért többször is visszanézték, hogy jól látták-e, amit láttak. Konkrétan több, mint másfél milliószor nézték meg a felvételt, amit egy TewkesburyLeak nevű felhasználó Twitterre posztolt ki.

Aki eddig nem látta volna, annak lehetősége lesz megnézni, hogy mi tartja lázban az egész világot. A gyermek tényleg a semmiből jelent meg, ami elég ijesztő jelenségnek számít.

A fiúcska, a felvétel vége felé tűnik fel, de nemcsak megjelenik mintha képet váltott volna a kamera, hanem szépen lassan elősétál a semmiből. Persze, hogy egy ilyen különleges bejátszás után az egész világ találgatni kezdett, hogy vajon miként kerülhetett oda. Sokan azt mondták ez biztosan teleportálás volt.

Íme a videó:

  

Volt olyan kommentelő, aki azzal viccelődött, hogy a kisfiú a Roxfort Boszorkány és Varázslóképző Szakiskolából érkezett haza az ünnepekre és nem gondolta volna, hogy ezt videóra is veszik. De olyat is olvastunk, hogy X-mennek nézték, sőt volt aki már hallotta is a Ki vagy, Doki? című sorozatból a Tardis hangját. De olyan elméletek is születtek, hogy vagy a Star Trekből vagy az X-aktákból lépett elő.

Mivel a felvétel és vele együtt a megjegyzések is futótűzként terjedtek a neten, a BBC szakértői elmagyarázták, hogy a hipotéziseknek semmi alapja nincsen. A legésszerűbb magyarázat ugyanis az volt, hogy ez a jelenet nem másnak köszönhető, csak egy rosszul sikerült vágásnak.Valószínűleg, tudták az emberek, hogy ez a leglogikusabb magyarázat mind közül, de azért jó volt eljátszadozni efféle gondolatokkal.