Hirdetés

A 44 éves Julie egy évvel ezelőtt ismerkedett meg partnerével, a 29 éves Zach-kel a Bumble nevű társkereső alkalmazáson. Idén 12,5 millió forint értékű nyaralással kedveskedett neki Cabóba, Floridába és a Niagara-vízeséshez – de a párnak már több másik utazást is lefoglalt.

Az önmagát nyíltan felvállaló “cukros mama” elárulta, hogy gyakran viszi ilyen nyaralásokra fiatal kedvesét.

A 44 éves Julie egy évvel ezelőtt ismerkedett meg partnerével, Zach-kal a Bumble nevű társkereső alkalmazáson, és szokatlan megállapodásuk lényege, hogy a nő pazar ajándékokkal és utazásokkal kényezteti a férfit.

Idén egy elképesztő költségvetésű nyaralást szervezett a férfinak Cabóba, Floridába és a Niagara-vízeséshez, és még két további nyaralást is lefoglaltak, amelyek összesen 13 millióba kerülnek az asszonynak.

A tartalomkészítő asszony, aki havi 11-13 millió forint között keres, egy videót tett közzé a TikTok-on, melyben a követőinek válaszol a hozzáintézett a népszerű kérdésekre, melyeket “cukros mamaként” kap.

Az egyik kérdésre, amely azt firtatta, hogy vásárol-e Zach-nek cuccokat, így válaszolt: “Igen, bármit, amit csak akar”.

Arra a kérdésre pedig, hogy bőkezűségéért mit tesz meg neki a fiatal párja, csak annyit válaszolt: “Bármit, amit csak akarok.”

Végül arra a kérdésre, hogy ad-e Zachnek zsebpénzt, poénosan megjegyezte: “Igen, jelenleg 15 000 dollárt (4 millió forint) kap havonta. Azért csökkentettem, mert a múlt hónapban, elfelejtette kitakarítani a medencét”.

Az asszonynak jelenleg 60 000 követője van, akik közül néhány szívesen jelentkeznének a fiú posztjára.

Az egyikük azt írta: “Valaki megírná, hogy hova kell menni, hogy jelentkezzek erre az állásra, már kész van az önéletrajzom is”.

“Hol találok én is egy ilyet magamnak?” – kérdezte egy másik követő.

Valaki más azt mondta: “Vajon hányan keresnek rá a Google-ben, hogyan találnak cukros anyukát, miután ezt látták?”.

Egy másik felhasználó kommentálta: “A francba, havi 6 millióért kezek nélkül is takarítok”.

Mások pedig szimplán csak arra voltak kíváncsiak, hogy Julie elfogadja-e a jelentkezéseket.

A valóságban azonban Julie ragaszkodik ahhoz, hogy valójában nem fizet Zachnek zsebpénzt.

Ezt mondta: “Bár egy puma vagyok, és 30-40 ezer dollárt (13 millió forint) keresek havonta, biztosan nem adok neki zsebpénzt – [de] abszolút elkényeztetem.

“Sokat utazunk, és ezt mind én fizetem. Szeretek neki ajándékokat is venni – ez az én szeretetnyelvem. A gyerekeimet is így kényeztetem.

“[A legdrágább dolgok, amiket vettem neki, valószínűleg] a nyaralások, amelyekre együtt elmegyünk – mindig elrepülünk valahová.

“Idén eddig körülbelül 10 utazáson voltunk. Pár hét múlva a Bahamákra megyünk, utána pedig Costa Ricára. Costa Rica lesz a legdrágább eddig – körülbelül 10 000 dollárba kerül (31 millió).

“Nagyon kedves és gondoskodó. Ő főz a legtöbbet, és ő készíti nekem a legfinomabb ételeket.

“Engem is kényeztet – minden este lefekvés előtt kifésüli a hajamat, és addig masszíroz, amíg el nem alszom.”

A Twitteren kapott reakciókra reagálva Julie azt mondta: “A legtöbb komment a következő volt: “lehetnél az én a cukros mamám” is vagy “megküzdök vele ezért a helyért”.

“De mindig van néhány szuper durva komment is. Meglep, hogy az emberek nem látják, hogy ez egy TikTok-trendes vicc volt”.

A tartalomkészítő, akinek már van egy 18 és 1 21 éves gyermeke is, a férje halála után talált rá Zachre.

Julie hozzátette: “Amikor végül újra randizni kezdtem, rájöttem, hogy több közös vonásom van a fiatalabb férfiakkal – és hogy a korombeli férfiak jellemzően fiatalabb nőkkel randiznak”.

A pár édes kapcsolata ellenére Julie nem tervezi, hogy újra férjhez megy.