Hirdetés

Képzeljük el a következő szituációt. Ülünk az irodánkban és csörög a telefon. Lezavarjuk a beszélgetést és arra leszünk figyelmesek, hogy a társalgás közben firkálgattunk az előttünk lévő cetlire. Amikor csak firkálgatunk, akkor a kezünket a tudatalattink vezérli, mely megőrzi a gondolatainkat, titkainkat és átveheti az irányítást bizonyos cselekedetek felett. Ilyen az, amikor gondolkodás nélkül firkálgatunk. Ez nem csak telefonálás közben lehet, hanem egyébként bármikor.

Nem is gondolnánk, hogy mennyi mindent árul el rólunk. Ezért elhoztuk nektek a “megfejtést”. Nyilván ezek nem a mi gondolataink, hanem grafológusok és egyéb tudósoké, akik ezt tanulmányozták. Lássuk csak…

Emberi alakok
Ha pálcikaemberkéket firkálunk, akkor vélhetőleg bizonytalanok vagy tehetetlenek vagyunk. Próbálunk kibújni valamilyen felelősség alól. Jelenthetnek még érzelmi instabilitást és vágyat az elzárkózásra.

Szemek
A szemek rajza azt jelenti, hogy az illető rövid pórázon van tartva. Valaki folyamatosan megfigyeli vagy ellenőrzi. Ha csukott szemet rajzolnak, akkor az arra utal, hogy az illető nem akar önmagába nézni. Elzárkózik saját magától is.

Nevek, aláírások
Ezek egocentrikusak és arrogánsak. Meggondolatlanságot és önközpontú személyiségről árulkodik. Egy dölyfös vezető például?!

Állatok
Az aktuális érzelmeinkről vagy személyiségünkről az az állat árulkodik, amelyet lerajzolunk. Ebből ugye számtalan létezik, de vannak népszerűbbek. A róka valamilyen sumákságra utal. Valami huncutság van készülőben. A mókus azt jelenti, hogy gondoskodásra és védelemre szorul az illető. Oroszlánokat olyanok rajzolnak, akik felsőbbrendűnek érzik magukat. Ha ugyanazt az állatot rajzolod le időről időre, akkor öntudatlanul is hasonlítod magad hozzá.

Négyzetek, gyémántok és más geometriai ábrák
Egyértelmű és határozott céljaid vannak. Makacs vagy és ragaszkodó. Legtöbbször túl óvatos vagy bizonyos dolgokban és ez gyakran gátat vet egyes döntéseidben.


Nyilak
A nyilak az életed irányát mutatják. Ha felfelé mutat, akkor emberorientált vagy, ha lefelé, akkor pedig önfókuszú. A balra mutató nyíl azt jelenti, hogy megrekedtél a múltba, a jobbra mutató azt, hogy várod a jövőt.

Csillagok
Szeretnél a figyelem középpontjába lenni. Arra vágysz, hogy ha belépsz egy szobába, akkor minden tekintet rád irányuljon. Ugyanakkor jelenthet depressziót is.

Virágok, felhők és nap
Ezek arra utalnak, hogy elégedett vagy a történtekkel és vársz arra, ami a jövőben fog történni veled. Pozitív hozzáállásról és jó kedvről árulkodnak.

Keresztek
Bűnösnek érzed magad valami miatt vagy magadat hibáztatod valamiért.

Kis házak és dobozkák
A szimmetrikus formák a rend szeretetéről árulkodnak. Szereted alaposan megszervezni a dolgaidat. Pontosan tudod, hogy mit akarsz és mik az életcéljaid. Kitartasz a véleményed mellett.

Sakktáblák
A közelmúltban különösen kellemetlen vagy kényelmetlen helyzetbe kerültél. Ha gyakran rajzolsz ilyen ábrákat, akkor még önmagad és az utad keresed. Kétségeid vannak azzal kapcsolatban, hogy jó úton jársz. Zavar, hogy nem tudod mit kezdj egyes szituációkkal, amiket nem tudsz megoldani.


Méhkaptár minták
Elsődleges prioritásod a béke és a harmónia fenntartása az életedben. Emellett persze szeretnél letelepedni és családot alapítani.

Spirálok
Nem érdekel más baja. Fejben mindig különböző problémákon és azok megoldásain gondolkozol. Lehet, hogy egy zseni vagy?

Körök és gyűrűk
Nem találod a helyed a világban. Szükséged van egy barátra és némi figyelemre, különben elér a depresszió. Vigyázz magadra. Lehet, hogy picit introvertált vagy, akinek nincs szüksége sok kommunikációra.

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!