Hirdetés

Ez a férfi úgy döntött, hogy jó ötlet lenne megnézni, milyen egy napig terhesnek lenni. Úgy volt vele, hogy szerinte az egész dolog túl van reagálva. Hatalmasat tévedett. Még az ágyból sem tudott kikelni.

A videót több mint 1 millióan lájkolták a TikTok-on.

Vannak nők, akik szerint a terhesség a legcsodálatosabb dolog a világon. Élvezik az extrém különleges étvágyat és a ragyogó, selymes bőrt. Na meg persze az új életet, amit a szíve alatt hordoz.

A legtöbb nő szerint azonban terhesnek lenni nem feltétlenül egy “séta a parkban”. Reggeli rosszullétek, pisilés, a baba súlya. Számtalan dolog van, ami jócskán megnehezíti a nők mindennapjait áldott állapotukban.

Sok férfi hangoztatja, hogy ő bizony bírná a terhességet. Szerintük az egész túl van reagálva. Volt, aki bevállalta, hogy megpróbálja milyen az, amikor egy kis extra súlyt kell cipelnie. Pont, mint egy várandós anyának.

Három dinnyét rögzített magára fóliával. Pontosan úgy rendezte el, mintha egy terhes anyuka teste lenne.

A férfi gyakorlatilag az ágyból sem tudott kikelni. Képtelen volt függőleges helyzetbe lendíteni a testét a hasán lévő dinnye miatt. Többször is újra próbálja, de igazából az egész egy nagy “szerencsétlenkedés”. Tulajdonképpen a Benny Hill főcímdalát is alá lehetne játszani a videónak.

Barátai a háttérben szinte összeesnek a nevetéstől.

A férfi a videó végén bevalllja, hogy könnyebbre számított. Mondjuk azt senki nem értette, hogy miért nem használja a kezét. A kamu-terhesség még az eszét is elvette.

Volt egyébként már egy kísérlet arra, hogy férfiaknál egy szerkezet segítségével szimulálták a vajúdás közben érzett fájdalmat. A legtöbb férfi szinte csak másodpercekig bírta.

Ez is azt bizonyítja, hogy minden tiszteletünk a nőké, akik bátran vállalják a terhesség megpróbáltatásait. Nyilván az “eredmény” megéri.

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!