Hirdetés

A feleség a férjét megszégyenítő bejegyzéseket és leveleket írt naplójába arról, hogy párja milyen mértékben elengedte magát régi önmagához képest. A férj a bejegyzést elolvasva úgy döntött, bosszút áll és újra kocka hasat varázsol önmagának.

A kétgyermekes anyuka, Bernie Stewart úgy testszégyenítő bejegyzést tett közzé, miután férje, a 49 éves Earl “elengedte magát”, és felszedett magára néhány plusz kilót.

Az eredetileg gloucestershire-i pár 2016-ban két gyerekükkel, Cadennel (9) és a hatéves Frankie-vel körbeutazta Spanyolországot, ahol Earl előszeretettel hódolt a gasztronómia különlegességeinek és bizony fel is szaladt rá jó néhány kilogramm.

Az építőmunkás világ életében kiváló formában volt, amelyet párja Bernie nagyon is vonzónak tartott.

Bernie elmondta: „Earl sör és tapas imádata egy nagy zsírpárnává változtatta a korábban kívánatos és vonzó hasizmait, anélkül, hogy a férfi észrevette volna azt.

“Titokban elégedett voltam egy kicsit a helyzettel, hiszen korábban Earl mindig engem szekált , hogy van rajtam némi felesleg, de most ő volt az, akinek úszógumija nőtt. ” – mondta nevetve a nő.

“Bár a kapcsolatunk erős volt, a férjem mindig hiú volt és jó formában tartotta magát, de emellett folyamatosan engem piszkált amiatt, hogy én nem figyelek oda annyira a súlyomra. “

Amikor Bernie egyik nap a kanapén henyélő férjét nézte, aki szemmel láthatóan hatalmas pocakot eresztett úgy döntött, ír egy pimasz levelet, egyrészről azért, hogy felvidítsa magát , másrészről azért, hogy változtatásra sarkallja kedvesét.

Earl-t a levélben “haszontalan, túlsúlyos naplopónak” titulálta, aki állandóan azon nyafog, hogy méretes pocakja miatt nem tudja levágni a saját lábkörmét, emellett naphosszat a tévé előtt henyél és állandóan csak szundikál.

Azt mondta: „Amíg Earl a kanapén lazított, elkezdtem pötyögni az iPad-en egy új bejegyzést. Írtam egy verset róla, visszaolvastam és nagyon jót nevettem rajta. Otthagytam a táblagépem a konyhaasztalon, később pedig azon kaptam rajta a férjem, hogy a bejegyzést olvassa…Pont úgy, ahogy terveztem!” – emlékszik vissza Bernie.

“Először nagyon dühös lett. Órákig vitatkoztunk. Borzasztóan megsértődött, majd engem kezdett el kritizálni!”

Azonban a nőnek sem estek jól a rá irányuló megjegyzések, felháborodott férje reakcióján, nem értette Earl miért kezdte cikizni őt a saját súlyproblémái miatt, kifakadt azon, hogy dagadtnak nevezte és megjegyezte, hogy most is látja a nagy hasát a pólón keresztül.

A hosszú vitát követően mindketten döntésre jutottak, eljött a változás ideje. Közösen.

Earl így emlékszik vissza a történtekre: „Nem mondhatom, hogy nem voltam pofátlan, amikor kigúnyoltam a feleségem, de minden okkal történik. Feltételezem, hogy a múltban én is kissé kemény voltam a súlyával kapcsolatban.”

A bejegyzés hatására azonban döbbenetes változások következtek be a család életében. Fókuszba került a mozgás, az egészséges életmód.

Earl három hónap alatt ledobta az összes felesleget, sőt egy testépítő versenyre is benevezett, amelyre lelkesen készült.

A rengeteg erőfeszítésnek gyümölcsöző vége lett, mindketten szuper formába hozták magukat.

Earl elmondta: „Mostantól arra ösztönözzük egymást, hogy egészségesek legyünk, és így mindannyian sokkal boldogabbak vagyunk.”

Amennyiben tetszett a cikk, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel is azt!