Hirdetés

Alig néhány hónap múlva végleg befejeződik a Modern család című sorozat. Még 2009-ben vette kezdetét a sitcom sorozat, amely milliókat ültetett a tévéképernyők elé és amelyről senki sem gondolta volna, hogy tizenegy évadot megél majd. Az eredeti tervek szerint már tavaly lezárták volna a történetet, a hatalmas nézettség miatt azonban még egy évaddal örvendeztették meg a szereplőket és természetesen a nézőket is.

A Modern család karaktereit ma már el sem tudnánk képzelni más színészekkel, ahogy azt is megszoktuk, hogy kik alkotnak benne egy párt. Éppen ezért érdekes lehet látni, hogy a főszereplők való életbeli párjai mennyire hasonlítanak vagy éppen mennyire nem hasonlítanak a sorozat főszereplőire. Most te is megtudhatod, hogy kivel élnek együtt a sztárok és megnézheted közös fotóikat.

Ed O’Neill

Jay, vagy ahogy a legtöbben ismerik, Al Bundy a sorozat egyik legnépszerűbb karaktere. Feleségével, Catherine Rusoff-fal kapcsolatuk valóban érdekes: 1986-ban házasodtak össze, három évvel később pedig már el is váltak. Barátságuk viszont mindvégig megmaradt és végül 1993-ban ismét egymásra találtak, majd újra egybekeltek. Két gyermekük született, Claire és Sophia. A házaspár azóta is nagy boldogságban él.

Sofia Vergara

Sofiát és Joe Manganiellót Hollywood egyik legdögösebb sztárpárjaként emlegetik. A pár 2014-ben ismerkedett össze, fél év után pedig már nem csak összeköltöztek, hanem jegyben is jártak. 2015 óta házasok, közös gyermekük nincs, de a 47 éves színésznőnek még az előző házasságából van egy fia. Sofia egy interjúban elárulta természetes úton nem lehet már gyermeke, de ettől függetlenül, terveik közül nem zárták ki a családalapítást sem.

Ty Burrell

Kétség kívül a Modern család egyik legszórakoztatóbb karaktere Phil, az örök optimista. Ty Burrell a való életben is boldog családapa: feleségét, Hollyt még 1999-ben ismerte meg és lassan 18 éve házasok. Közös gyermekük ugyan nem született, de örökbe fogadtak két kislányt. Greta és Frances most 6 és 8 évesek.

A sorozat befejeztével Ty azonban végleg hátat fordíthat a színészkedésnek, ugyanis nem szeretne olyan projekteken dolgozni, amelyek elszakítják őt családjától. Jelenleg leginkább a producerkedés érdekli.

Julie Bowen

Julie Bowen, a sorozat Claire-je a valóságban is három gyermek édesanyja. 2004-ben fogadott örök hűséget Scott Phillips-nek, akivel tizenhárom év után, két és fél éve döntöttek a válás mellett.

A válás következtében rengeteget vitatkoztak az anyagiak elosztásán, sőt, a férfi házastársi támogatást is követelt volt nejétől, aki 500.000 dollárt keres epizódonként.

Eric Stonestreet

A sorozat egyik legszórakoztatóbb karaktere a valóságban az ellenkező nemhez vonzódik, immáron negyedik éve él boldog párkapcsolatban barátnőjével. Lindsay Schweitzer nővérként dolgozott, amikor egy jótékonysági eseményen találkozott a színésszel. Kapcsolatukat távol a nyilvánosságtól élik.

Jesse Tyler Ferguson

A sorozat Mitchje a való életben is megtalálta az igaz szerelmet, méghozzá Justin Mikita személyében. A pár még 2012-ben jegyezte el egymást két év együttlét után, majd egy évvel később egybekeltek. Justin szívesen elkíséri férjét a különböző forgatásokra, az ezzel járó utazásokra, ennek köszönhetően pedig nagyon sok időt töltenek együtt. Két évvel ezelőtt a színész elárulta, hogy már készülnek a gyermekvállalásra és nagyon izgatottan várják, hogy bővüljön családjuk.

Sarah Hyland

A 29 éves színésznő rendkívül boldog, ugyanis szerelme a nyáron megkérte a kezét. 2017-ben ismerkedtek össze egymással az internetnek köszönhetően, Wells ugyanis egy reality műsorban szerepelt, ahol felkeltette Sarah érdeklődését. A színésznő közösségi oldalára írta ki, hogy nagyon tetszik neki a srác, aki örömmel vette a bókokat és felvette vele a kapcsolatot. Ezt randevúk követték, amelyeknek során hamar kiderült, hogy mennyire összeillenek.

Ariel Winter

A 21 éves színésznő életébe tavaly köszöntött be a szerelem, a nála kilenc évvel idősebb Levi Meaden személyében. Kapcsolatukról nem posztolnak sűrűn, decemberben azonban Ariel közösségi oldalán köszöntötte fel élete párját és elmondta, hogy mennyire boldognak érzi magát mellette.

Nolan Gould

A Modern család Luke-ja még csak húsz éves, de túl van az első kapcsolatán. 2017-ben többször is lencsevégre kapták Hannah Glasby modellel. A kapcsolatukat azonban sosem erősítették meg, de nagy valószínűséggel Nolan azóta már szingli lett.