Hirdetés

A Miss Anglia szépségverseny jó néhány változást iktatott be, melyek nagy mértékben befolyásolták a versenyt. Arra kérték fel az induló lányokat, hogy küldjenek magukról olyan képet, amin nincsenek kifestve, nem használnak filtert és nem szerkesztik őket halálra, mindezt azzal a céllal, hogy reálisabb döntést tudjanak hozni a verseny bírái. Angie Beasley a verseny egyik szervezője döntött úgy, hogy ideje több figyelmet szentelni a természetes szépségnek. Ezzel azt is el szerették volna érni, hogy a nők smink nélkül is magabiztosak legyenek, illetve értékeljék azt a megjelenésüket, amivel isten megajándékozta őket.

Sajnálatos módon ma már egyre kevesebb a természetes megjelenésű hölgy, sőt egy  közvélemény-kutatás szerint az ajakfeltöltéssel kapcsolatos internetes oldalak forgalmának 42%-a a 18-24 éves látogatókból származik.

A Miss Anglia szépségversenyen 54 lány indult, akik különböző kihívásokat teljesítettek azért, hogy bekerüljenek a döntőbe. Viszont csak az utolsó 20 lánynak kellett beküldenie smink nélküli képet, akik közül valaki elnyeri a Miss Anglia díjat, és indulhat a Miss World versenyen. Meg kell jegyeznünk, hogy akadtak olyan lányok, akik nem voltak hajlandók beküldeni magukról ilyen fotót, így automatikusan kiestek a versenyből.

Angie egy interjú keretein belül elmondta, hogy teljesen ledöbbent, mikor meglátta, hogy a jelentkezők kb. 19-24 év között mozognak, és szinte mindegyik átesett már egy ajakfeltöltésen vagy botoxon.

Mai cikkünkben a döntős lányokat hoztuk el, akiknek bemutatjuk mind a sminkkel, mind a smink nélküli képeit. Ha végignézitek őket, ti magatok is rájöttök, hogy ők bizony tényleg természetes szépségek.

1, Lucy Krogdal, 19 éves.

Itt látható smink nélkül, és így is olyan gyönyörű, mint sminkkel az arcán.

2, Bhasha Mukherjee, 22 éves.

Így fest akkor ha nincs rajta egy deka smink sem.

3, Pratishtha Raut, 26 éves.

Szinte semmit sem változik az arca, ezért bátran állíthatjuk, hogy ő természetes szépség.

4, Bethany Cammack, 22 éves.

Ő is egy olyan karakter, akinek nincs szüksége sminkre ahhoz, hogy gyönyörű szép legyen.

5, Natoya Rimmer, 20 éves.

Ti láttok valami változást az arcán, mert mi nem igazán.

6, Alisha Cowie, 19 éves.

Ő lett a Miss Anglia 2018/19 győztese.

Ti mit gondoltok a lányokról?