Hirdetés

Az esküvő egy különleges esemény, amire mindenki egy életen át emlékszik. Sylwia  nagyon boldog volt, amikor Robert megjelent előtte. Nagyon jó kapcsolatot alakítottak ki és közös életet terveztek. A férfi javasolta, hogy menjenek el pihenni egy kicsit a tengerre. Ezen az utazáson megkérte a kezét, és Sylwia érezte, hogy ő az az ember, akivel egész életében lenni akar, és gyermeket szeretne szülni neki.

Az összes barátja irigyelte őt egy ilyen férfi miatt, a nő büszkén dicsekedett azzal, hogy ismét kirándulni mennek.

Engagement Ring

Amikor már az esküvői előkészületek zajlottak Sylwia örült, hogy ő tervezheti meg az esküvőt, hiszen mesébe illő esküvőt akart. Természetesen Robert ötleteivel sem volt probléma, de ő maga akarta csinálni. Rövid üzenetet írt arról, hogy az emberek nem mindig olyanok, mint amilyennek látszanak…

“Robert ideális partner volt – úgy értem, úgy gondoltam. Olyan benyomást keltett, mint, aki olvas a gondolataimban és mindent megtesz, amit szeretnék felesleges nyafogás nélkül. Ezért, amikor naplementekor a tengerparton megkérte a kezem, ugráltam örömömben. Az esküvő nagyon gyorsan zajlott.

A tanú a legjobb barátnőm volt, aki az otthonom mellett egy házzal arrébb élt. Örültem, hogy együtt élhetjük át a legboldogabb napomat. Ha akkor tudtam volna, hogy hatalmas kígyó lesz belőle…

Az esküvőmön a családom, a barátaim és ismerőseim is ott voltak. Az eskü nemcsak nekem volt elképesztően gyönyörű, hanem a szüleimnek és a barátaimnak is, akik szeretettel néztek rám.

A templomi esküvő után egy szálloda nagy termébe mentünk. Természetesen először eltáncoltuk az első hitvesi táncunkat a kedvenc dalunkra, ami az első találkozásunkkor szólt és egymásba szerettünk. Minden tökéletes volt…

“Kezdettől fogva két ruhát akartam. Azt terveztem, hogy egyből átcserélem a ruhámat, de úgy döntöttem, hogy csak az első tánc és vacsora után öltőzöm át.
Mivel az esküvőnk egy szállodában került megrendezésre, mi, valamint a vendégeink többsége számíthatott az elszállásolásra. Elmentem a lifthez, hogy felmenjek a szobámba. Elkezdtem keresni a férjem, mert nem találtam őt az esküvői vendégek között.

Odaértem a szobához, kinyitottam az ajtót, és megláttam, ahogy a férjem épp a tanúmmal, a legjobb barátnőmmel hancúrozik. Észrevettek engem, de nem mondtam semmit, csak becsuktam az ajtót.

A kezemmel letöröltem a könnyeket az arcomról. Visszamentem a táncparkettre, és kiabáltam, hogy mindenki rám figyeljen, megragadtam a mikrofont, és azt mondtam:

“Köszönöm mindenkinek, hogy eljött. Nagyra értékelem, hogy itt voltatok az esküvőmön. Szeretném, ha mindenki tovább folytatná a szórakozást, de előtte el kell mondanom, hogy most lett vége a házasságomnak, mert a férjem a tanúmmal hentereg a szobánkban.”

Letettem a mikrofont és hazamentem. Robert természetesen megpróbált bocsánatot kérni, és azt mondta, hatalmasat hibázott ezzel, de függetlenül attól, miket mondott, soha többé nem akartam vele lenni. Mit képzelt? Hogy miután elárult az esküvőnk napján, miután elmondtuk egymásnak az esküinket, továbbra is vele akarok maradni? Nem is beszélve a tanúmról, aki úgy viselkedett, mint egy utolsó …

Azóta nem hiszek a szerelemben, és nem tudom, hogy valaha is bele fogok-e tudni szeretni valakibe. Mert hiába bízol valakiben, ha utána hátba támad!