Hirdetés

Robin Barton 28 évvel ezelőtt meghalt Santa Ana-ban. Az anyja egy szemetesbe dobta még csecsemő korában. Ez 1989-ben volt. Hála az égnek a gyermek még ma is él és rendkívül nagy hálával tartozik valakinek.

Ezen az emlékezetes napon egy rendőr, akit Michael Buelna-nak hívtak épp a környéken járőrözött és furcsa zajokra lett figyelmes egy sötét utcán. A zajok egy szemétlerakóból jöttek. Először csak egy kóbor macskára gondolt, de amikor közeledett a hang forrásához legnagyobb meglepetésére egy kisbabát talált. Nemrég született. Testét magzatvíz és vér borította.

A baba mindössze 2000 gramm volt. A rendőr elvitte a kórházba, de furcsa mód az anyja is megjelent. Kétségbeesett volt és eldobta a gyermeket. A fiatal nőt gyermeke zaklatásával és gyilkossági kísérlettel vádolták. 3 év börtönbüntetést kapott. A kis Robint hamarosan Elizabeth Barton és Daniel Fernandez fogadta, aki nem csak a nevét adta, hanem szerető otthont is.

Robinnak így esélye volt biztonságos környezetben és szerető szülők között felnőni. De 28 éves korában a nevelőszülők elmondták neki az igazságot. Azt, hogy örökbefogadott gyermek és a megtalálásának körülményeit is.

Robin tudomást szerzett a rendőrről is így felkerekedett, hogy megkeresse és köszönetet mondjon neki. Michael ekkora már nyugdíjas volt. Nagyon boldog lett, amikor újra láthatta a fiút, akit évekkel ezelőtt mentett meg és nagyon hálás volt a nevelőszülőknek is, amiért gondját viselték.

Miután a történetet felkapta a helyi média, megjelent a biológiai anyja is a gyermeknek. Szeretne találkozni a fiával. A börtönbüntetés letöltése után Mexikóba telepedett le. Reméli, hogy találkozhat a fiával. Robin nem haragszik rá és nem is csalódott. Megbocsát neki. Biztos nagyon nehéz helyzetben lehetett. De tudja jól, hogy a rendőr nélkül ez a történet tragikusan érhetett volna véget.

Ez a sors keze.

Ti mit gondoltok? Írjátok meg kommentben a véleményeteket!