Hirdetés

Chloe és Rohan Dunstan-nek három fiú gyermekük volt, de mindig is arról álmodtak, hogy lesz még egy kislány az életükben. Tehát amikor Chloe negyedik alkalommal terhes lett, nagyon boldogok voltak.

Azonban az álomból, hamarosan rémálom lett.

Az ultrahang vizsgálat után a szülők teljesen le voltak döbbenve. Chloe pocakja ijesztő ütemben kezdett el nőni, ami miatt mindketten aggódtak. A lány nem számított azokra az információkra, amit az orvos közölt velük.

Beléptünk a terembe, elkezdődött a vizsgálat. Az orvos, meglepett tekintettel názte a monitort, majd azt mondta: “Itt van egy gyerek. Itt pedig még egy. ” Ránéztem, és megkérdeztem: „Úgy érti, ikrek?”. Amikor meghallottam, hogy még egy gyermek van a szívem alatt, könnyek gyűltek a szemembe.

Ám pár másodpercen belül kiderült, hogy Chloe hármasikreket vár!

Egész életük fenekestül felfordult. Az öttagú családot plusz három imádnivaló kisbabával kellett kibővíteni. A későbbi vizsgálatok egyértelműbb képet mutattak nekik – újabb két kisfiú és egy kislány. Az orvos azonban nem szolgálhatott jó hírekkel.

Ugyanis, a fiúk jól fejlődtek az anyaméhben, de lány testvérük egyáltalán nem úgy fejlődött, ahogy kellett volna. Az egyetlen mód, hogy megmentsék a pici életét, ha életmentő császármetszést alkalmaznak, mert a fiúk a pocakjában szenvedtek testvérük miatt.

A lány ezt a legrosszabb rémálmában sem gondolta volna. Döntenie kellett, hogy vagy kockáztatja a fiúk életét, hogy megmentse a kislány életét, vagy feláldozza a kislány életét, hogy megmentse a fiúkat. Sok kutatást végeztek, hogy bölcsen dönthessenek. Chloe tudta, hogy nehéz lesz, de nem volt képes lemondani egyetlen gyerekéről sem. “Úgy éreztem, hogy a lányom erős, mert túlélte a 28. hetet is” – mondta az anya.

Chloe úgy döntött, hogy mindhármukért harcolni fog. Végül megindult a szülés és sikerült mindhárom gyerek életét megmenteni. Állapotuk napról napra jobb lett, erősebbek lettek.

“Nem tudom elképzelni az életemet a gyerekeim nélkül, és a feleségem a legbátrabb nő a világon. Annyira büszke vagyok rá! Alig várom, hogy felnőjenek. A szülés idején a szívem hevesen vert, mert annyira aggódtam, és, ha a gyerekeimre tekintek, nem hiszem el, mi történt. Ez egy csodálatos érzés, tényleg!” – mondta a gyerekek édesapja Rohan.

A fiúkat Henry és Rufusnak nevezték el, a kislányt pedig Pearl-nek.
Hihetetlen érzés lehet, ha ilyen nagy családod van, és ez az öt gyermek biztos hatalmas boldogságot hozott el a család életébe.