Hirdetés

Pár héttel ezelőtt a világban futótűzként terjedt el a hír, amikor egy anyuka bejelentette, hogy egyszerre tervezi az esküvőjét és a temetését is. Julia diagnózisa mindenkit sokkolt. Íme a részletek:

A 34 éves Julia élete koránt sem úgy alakul, ahogy azt ő szerette volna. A nő influenszerként tengeti az életét. Meseszép nő, akinek az instagram profilja kész kánaán. Most egy hihetetlen bejegyzéssel sokkolta a követőit.

Kiderült, hogy Juliának előrehaladott méhnyakrákja van.

Önmagát hibáztatja mindezért, hiszen sokkal gyakrabban kellett volna szűrővizsgálatokra járnia. Csak azért derült ki, mert egy hasfájás miatt elment az orvoshoz. Mivel ennek a betegségnek nagyon nincsenek tünetei, csak a szűrővizsgálatok során lehet leleplezni. Most azonban az életéért küzd. Az orvosai egy fél éven át tartó kezelést végeznek el a fiatal anyukán. Ha a kezelés sikerrel jár és a daganat valamelyest zsugorodni látszik, akkor megoperálják.

A daganatnak még nevet is adott: Herbert. Sajnos, egyelőre úgy tűnik, hogy Herbert ahelyett, hogy zsugorodnak, inkább növekedik. A betegség már az ágyéki nyirokcsomóit is elérte. Az orvosok szerint a műtét esélye nagyon csekély.

Ennek ellenére Julia egy berlini klinikán bevállalta az operációt, annak reményében, hogy örökre megszabadul Herberttől.

A méhét már eltávolították, noha szeretett volna még anya lenni.

A fél éven át tartó kemoterápia és sugárkezelés nem hozta azt az eredményt, amit szeretett volna.

A nő beismerte, hogy az esküvője mellett a temetését is szervezi már.

Az operációt elvégezték, de még nem tudni, hogy milyen eredménnyel. Ezt a következő hetek fogják majd felfedni. Ő már azt is győzelemnek ítéli, hogy Herbert nagy részét sikerült belőle kioperálni.

Az esküvő gondolata sokat segít neki abban, hogy erőt kapjon. Felszabadítja őt a rákos gondolatok alól. Julia úgy véli, hogy gyógyíthatatlan, de mindent megtesz azért, hogy tovább lehessen a szeretteivel.

Egy nagyon romantikus esküvőt tervezget. 6 éves kislánya, Dahlia szórná a virágokat, hosszú, fehér ruhában lenne. Férje holland származású, agy holland és német ételek is lennének. Ha a dolgok a legrosszabbra fordulnak, akkor egy szerető családból szeretne távozni.

“Ha elveszítem a harcot Herbert ellen, akkor szeretném, ha Rostockban temetnének el, hogy örökre a családommal maradhassak. Szeretném ha mindenki feketében lenne a temetésen és fehér rózsákkal lenne teleszórva a nyughelyem. Mindig is szerettem ezt a fajta virágot. Később pedig színes virágok legyenek a síromon, hogy aki meglátogat, az ne érezze olyan sivárnak az egészet.” – mondta Julia.

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!