Hirdetés

Itt a nyári szezon és bikinik is lassan előtérbe kerülnek, ilyenkor persze rengeteg fürdőruhás kép kerül elő, amin többnyire hírességek szerepelnek. Ám van három olyan ikonikus ember, akiket eddig nem volt szerencsénk megcsodálni fürdőruhában. Bizony, a királyi család hercegnőiről van szó. A királyi protokoll nagyon szigorúan fogja őket, és nem engedhetnek meg mindent maguknak. Ám mi most összegyűjtöttünk pár képet róluk, ahol mindenki szemügyre veheti gyönyörű alakjukat. Szerintetek melyik hercegnőnek áll a legjobban a fürdőruha?

Diana hercegnő

Dianat általában ilyen ruhákban látták, amiben nagyon szép volt. Viszont keveseknek adatott meg a lehetőség, hogy bikiniben lássák.

Ezeken a képeken a Szívek királynője 31 éves, ekkor már megvolt két gyermeke Vilmos és Harry herceg.

Lélegzetelállítóan nézett ki még fürdőruhában is, azt is méltóságteljesen tudta viselni, mint minden mást.

Kate Middleton

Katet a rajongók többnyire tetőtől talpig felöltözve láthatták, mi azonban találtunk néhány képet, ahol bizony fürdőruhában van György herceg, Sarolta hercegnő és Lajos herceg édesanyja, bár itt még nem voltak meg a kis lurkók.

Senki sem gondolta volna, hogy ennyire le van szálkásítva a hercegnő és azt se, hogy tud szörfözni.

Keveseknek adatott meg a lehetőség, hogy elképesztő alakját szemügyre vegye, biztos Vilmos herceg is odáig volt, mikor annak idején meglátta.

Meghan Markle

Sussex hercegné nagyon felkapott lett, mióta összeházasodtak Harry herceggel. Azóta szegény nőt lépten-nyomon követik, és azt nézik már megint miben hibázott.

Meghant ugyan többször láthattuk bikiniben, de nem így. Ezeken a képeken megmutatkozik tökéletes alakja, amin Harry szemei is megakadtak.

Az újdonsült hercegnő, nagyon szereti kombinálni különböző színű fürdőruháit.

Itt pedig, ahogy láthatjuk is, bikini felső nélkül fekszik és pózol a kamerának. Nyilván ez a kép nem az esküvő után készült, hanem jóval előtte.