Hirdetés

A testbeszéd szakértők úgy gondolják, hogy a kezek összekulcsolásának módja nagyon sokat elárulhat rólad és a személyiségedről. Ez a következtetés a Nobel-díjas Roger Wolcott Sperry kutatásain alapszik. Kutatásai bizonyították, hogy az agy, mint ahogy azt eddig is tudtuk két részre oszlik, bal és jobb agyféltekére. Ő arra jutott, hogy egy ember viselkedése nagy mértékben függ attól, hogy melyik rész aktívabb. Ha kíváncsi vagy te milyen ember vagy, akkor nem kell mást tenned, csak összekulcsolni a kezed és megmondani, hogy a hüvelykujjaid hogyan helyezkednek el.

1, A bal hüvelykujj van felül.

Te egy megfontolt gondolkodású ember vagy, aki nem hirtelen felindulásból hozza meg a döntéseket. Mielőtt döntést hozol mérlegeled a helyzetet, számba veszed az előnyeit és a hátrányait. Pontosan ebből kifolyólag nehéz téged megtéveszteni is, ugyanis veleszületett tulajdonságod, hogy képes vagy átlátni az embereken mikor kamuznak neked.

A barátaid és a családod is egyaránt nagyra értékel téged, sőt hozzád fordulnak tanácsért, mert tudják, hogy okos dolgokat fogsz nekik mondani. Egy felől komoly másrészről pedig vicces ember vagy, aki színt visz az emberek napjaiba.

Romantikus személyiség jellemet, aki tökéletesen tudja kezelni udvarlóit. Tisztában vagy azzal, hogy mit szabad és mit nem szabad mondanod nekik.

2, Mindkét hüvelykujj egymás mellett van.

Egy igazán maximalista személyiség vagy, aki szerint az ördög bizony a részletekben rejlik. Elvárod másoktól, hogy ugyanúgy gondolkodjanak ahogy te, annak ellenére is, hogy ők egyáltalán nem perfekcionisták. Szuper vezetői képességeid vannak, amivel mindenkinek példát mutatsz. Meghallgatod mások véleményét, ötleteit, néha kikéred a véleményüket, ha komolyabb döntés elé kényszerülsz. Szereted, ha őszinték veled az emberek és a szemedbe mondják a dolgokat, nem pedig a hátad mögött beszélnek ki.

A párkapcsolatban is elvárod, hogy a másik fél legyen őszinte. Fontosnak tartod, hogy közösen megbeszéljétek a dolgokat és megegyezésre jussatok.

3, A jobb hüvelykujj van felül.

Ha a jobb hüvelykujjad van felül mikor összekulcsolod a kezed, akkor egy nagyon érzelmes ember vagy. Empatikus vagy ezért tökéletesen megérted az emberek helyzetét. Szeretsz másokon segíteni, mondhatni igazi jótevő vagy.

Eme képességednek hála bölcs tanácsokkal látod el az embereket, és keresed a lehetőségeket, hogyan tudnál nekik még többet segíteni. A barátaid szívesen töltenek veled időt, mert nagyon jó társaság vagy. Egy kapcsolatban te vagy a türelmesebb fél, aki a kimondatlan érzelmekkel is tökéletesen tisztában van.

Te hogyan kulcsolod össze a kezed?