Hirdetés

Sokan nem hisznek az asztrológiában, pedig nagyon sok minden kiderülhet általa. Például elárulhatja, hogy mely személyiségjegyek dominálnak benned a jók vagy a rosszak, illetve, hogy mely okból kifolyólag törik össze a szíved minden egyes alkalommal. Lehet, hogy nem is a másik a hibás, hanem te csinálsz valamit rosszul. Annak érdekében, hogy kiderítsd elkészítettük ezt a cikket, ami elmondja a fájdalmas igazságot.

1, Kos – (március 21-április 19 )

A Kos csillagzat alatt születettek igazán szenvedélyesek, csak egy probléma van, nehezen tudják kifejezni és kimutatni a bennük tomboló érzelmeket. A legtöbb Kost önző személyiségnek tartják, így ha te is az vagy, bizony sokan ezen a véleményen lehetnek veled kapcsolatban. Nagyon célorientált jegy, ezért semmi sem állíthatja meg abban, hogy elérje amit akar. Hajlamosak elhanyagolni partnerüket a munka miatt ezért fokozottan oda kell mindenre figyelniük.

2, Bika – (április 20-május 20)

Igazán konok jegy, aki makacsul ragaszkodik a véleményéhez és az igazához, ez azonban abban az esetben rossz, ha párkapcsolatban él. Hajlamos a negatív gondolatokon tekerni az agyát még akkor is, ha már rég megbeszélte azokat a párjával. Fontos számára a kommunikáció, ezért mindig mindent úgy próbál elintézni. Képes azt tettetni, hogy minden oké, amikor voltaképpen semmi sincs rendben.

3, Ikrek – (május 21-június 20)

Az Ikrek jegyben született emberek tele vannak élettel és energiával. Úgy fogják fel a földi létet, mint egy játékot, ami a párkapcsolat terén nem igazán nyerő dolog, hiszen a partner lehet, hogy egyáltalán nem ilyen habitusú. Mivel nehezen köteleződik el, nehéz őt hosszú távon megtartani. Ha nem korlátozzák le, akkor még van esély rá, hogy hónapokig vagy akár évekig elhúzd vele a románcot.

4, Rák – (június 21-július 22)

A legérzékenyebb jegyek közé a Rákot lehet sorolni, mivel túlságosan is nagy hangsúlyt fektet egy kapcsolatba. Rettentően odaadó, ami egy idő után a másik fél számára bosszantó, főleg akkor ha még ragaszkodik is a másikhoz. Az ilyen hozzáállással képesek a másik felüket megfojtani és menekülésre késztetni. Nagyon oda kell rá figyelni, hogy ne tapadjon úgy a kedvesére, mint egy pióca.

5, Oroszlán – (július 23-augusztus 22)

Az Oroszlánok a figyelem középpontjában érzik a legjobban magukat, ami ugyebár az egójukhoz köthető. Nem az a megcsalós típus így nem kell tartani, csak szeret mások előtt villogni. A túlzott önimádat viszont nem igazán jön be a másik félnek, mert nagyon felszínesnek és arrogánsnak tartják őket. Ha Oroszlán vagy először gondod végig, hogy amit mondasz mennyire hangzik önzőn. Ha szeretnél hosszú távú párkapcsolatban élni, figyelj oda a partneredre.

6, Szűz – (augusztus 23-szeptember 22)

A Szűz talán az egyik legbizalmatlanabb jegy mind közül. Szeret a háttérben megbújni, így nem valószínű, hogy sok képet, posztot, videót vagy egyéb bejegyzést látsz majd a profil oldalán. Hajlamos rá, hogy kémkedjen a párja után, csupán azért, mert bizalmát nehéz megszerezni. Ha nem akarja idő előtt elveszíteni emiatt a partnerét, ideje megbeszélni a dolgokat és tiszta vizet önteni a pohárba. Ha sehogy sem enged a bizalmába, akkor nincs értelme a kapcsolatnak.

7, Mérleg – (szeptember 23-október 22)

Szép dolog, ha az embernek vannak álmai, viszont nem szabad nagyon elrugaszkodni a valóságtól, mert csúnyát lehet esni a magasból. A mérlegek mindig hatalmas reménnyel állnak bele egy kapcsolatba, mert titkon azt remélik, hogy a partner személyisége csak miattuk meg fog változni, holott erre még csak esély sincs. Ezzel a hozzáállással hamar vége lesz a kapcsolatnak, mert a párodat voltaképpen nem saját maga miatt szereted.

8, Skorpió – (október 23-november 21)

Nagyon szenvedélyes jegy, pont úgy, mint a Kos, ám ez nem minden esetben pozitív értelemben mutatkozik meg. Nagyon féltékeny típus, aki szíve szerint mindenben lekorlátozná a partnerét, hogy minimálisra csökkentse a megcsalás esélyét. Ezzel viszont könnyen véget érhet a kapcsolat, hiszen senki sem akar korlátok között élni. Fontos, hogy végiggondolják milyen viselkedést tanúsítanak a partnerükkel szemben, és megpróbálják irányítani azt.

9, Nyilas – (november 22-december 21)

Kalandvágyó természetű, aki mindenben egyből benne van. Imád szórakozni és utálja ha lekorlátozzák. Annak ellenére, hogy így szuperül érzi magát a párja már kevésbé érzi ugyanígy magát. Képes ezzel a hozzáállással kiirtani az összes kedvességet és szeretetet a partneréből. Mielőtt beleáll egy kapcsolatba célszerű lenne végiggondolnia, hogy az ő habitusa mégis kihez passzolna leginkább. Ha van olyan illető, aki hasonló érdeklődésű, mint ő azzal nyugodtan létesíthet kapcsolatot. Az introvertált személyiségűt messziről el kellene kerülni, mert soha nem fognak egy húron pendülni.

10, Bak – (december 22-január 19)

Na a Bak pontosan egy olyan introvertált személyiség, aki egyáltalán nem illik a Nyilasokhoz. Nehezen kezd bele egy kapcsolatba pontosan a zárkózott természete miatt. A Bakokhoz olyan ember illik, aki nem faggatja őket, hanem tudja, hogyan kell kezelni a zárkózottságukat. Jó sok türelmet igényel egy ilyen személlyel párkapcsolatban élni.

11, Vízöntő – (január 20-február 18)

A Vízöntő egy nagyon szellemes és humoros jegy, akinek mindemellett vág az esze, mint a borotva. Sokan azonban nem tudnak azonosulni a vicces oldaladdal, sőt soknak is tarthatják. A legjobb, ha megpróbálod kontrollálni ezt az éned, mielőtt mindenki elpártol mellőled. Légy kompromisszumkész és ne próbáld mindig azt bizonygatni a kedvesednek, hogy neked van igazad, mert csúnya véget érhet a kapcsolat.

12, Halak – (február 19-március 20)

A Halak nagy mértékben hasonlít a Rákhoz, ugyanis őt is az érzelmek vezérlik. Nem mindig tud tiszta fejjel gondolkodni, mert a legtöbb esetben mindig a szívére hallgat. A legtöbb kapcsolatát az teszi sírba, hogy túlságosan is ragaszkodik a régi kapcsolataihoz. Célszerűbb lenne olyan valakit találnia, aki lazán el tudja feledtetni vele a volt párját és képes azonosulni a habitusával. Ha nem akar egyedül maradni élete végéig, akkor neki kell változni.

Te mely jegyhez tartozol?