Hirdetés

Az emberek nagy része elégedetlen önmagával. Legtöbbször a külsőnkkel van gondunk. Sokan azt gondolják, hogy ennek a statisztikáját a nők nyomják meg, de ez tévedés. A férfiak közül is rengetegen változtatnának valamit magukon. A plasztikai sebészek szerint a férfiak között is ugyanolyan népszerű az, hogy befekszenek a kés alá. Na persze, nem mindig egy műtét a megoldás. De egy görbe orron vagy elálló füleken nehéz diétával javítani. Rengeteg ember van, aki úgy érzi, hogy meg kell osztania a sikertörténetét. Ez egy nagyon rendes dolog tőlük, ugyanis így motiválhatnak másokat. Segíthetik őket abban, hogy legyen erejük megváltoztatni az életüket. Már pedig néha kell a változás…

Egy 36 éves ausztrál nő története bejárta az egész világot. Kayla Sydneyben született, de Kaliforniában élt. 154 kilót nyomott a mérlegen. Rájött, hogy ez így nem mehet tovább. Sajnos vannak, akiknek a diéta nem elég. Kénytelen volt felkeresni egy sebészt, aki eltávolította a nő gyomrának 80%-át. Szigorú étrendet írtak elő neki, valamint egy kis testmozgást is beépítettek a napirendjébe.

Tudjátok, hogy mikor szakadt el nála az a bizonyos cérna? Amikor a repülőgépen már két ülésben sem fért el és az övét sem tudta becsatolni. Ekkor tört rá a felismerés, hogy muszáj változtatnia.

Száműzte a gyorséttermi kajákat, a széndhidrátot, a cukrot és minden nap edz valamennyit.

Mára 90 kilótól szabadult meg. Úgy döntött, hogy megosztja másokkal is a történetét.

Elmesélte a napi menüjét is:
Reggeli: Proteinshake
Ebéd: Két szelet bacon, két kis kolbász, egy kis szelet pizza és kevés sajt – Ez nagyjából 30 gramm proteint, 1,5 gramm cukrot és 3 gramm széndhidrátot jelent.
Édesség gyanánt mandulát eszik.
Vacsora: Csirkemellet süt ki magának

Azt is elárulta, hogy rengeteg folyadékot kell inni. Ez egy nagyon fontos dolog.

Rengeteg képet oszt meg az instagramon.

Azóta természetesen átesett már pár műtéten, melyekkel eltávolították róla a felesleges, megnyúlt bőrt.

Annyira szereti a Barbie-t, hogy úgy döntött azzá válik…

Instagram oldalain (kettő is van), próbál jó hangulatú, vicces képeket posztolni.

Mit gondoltok?

Írjátok meg kommentben a véleményeteket!