Hirdetés

A sztárok élete sosem volt egyszerű. Na persze a képernyőkön csak azt látni, hogy sétálgatnak a vörös szőnyegen sétálgatnak csilliárdokat érő ruhákban. Menő partikra járnak, menő kocsikkal. Ezek mellé persze befigyel néha egy válás, vagy egy kis elvonókúra. Paparazzók követik minden lépésüket. Sok híresség a házába zárkózva tölti a hétköznapjait. Nincs kedve kimozdulni, ugyanis azonnal a kamerák kereszttűzébe kerül.

Ennek következtében ritkán engednek magukhoz közel embereket. Nem is szeretnek alkalmazottat tartani, de néha muszáj. Egy idegent beengedni az életükbe eléggé nagy kockázat. Sok esetben a bulvárlapok hiénái egy kis zsebpénz fejében információkat kérnek a celebek magánéletéről, titkairól. Az alkalmazottakat ajánlásokon keresztül veszik fel.

A világsztárok élete mindig is érdekelni fogja az embereket. Leginkább azok a dolgok, amiket szeretnének eltitkolni. Ezekre egy szobalány, kertész, szakács ráláthat. A szerződéseik szigorúan kötik őket és komoly perekre számíthatnak, ha elfecsegnek titkokat. Ennek ellenére névtelenül elhintett pár pletykát, melyek hallatán rendesen felhúztuk a szemöldökünket.

Halljunk néhány pletykát a sztárokról.

Jessica Simpson
Amerikai énekesnő, színésznő, televíziós személyiség és divattervező. A fogai csillognak, villognak, de nem híve a szájhigiéniának. Az alkalmazottai szerint jó ha háromszor megmossa a fogait egy héten. A többi napon csak megtörli valami ruhadarabbal.

Lady Gaga
Oscar-díjas, Golden Globe- és tizenegyszeres Grammy-díjas énekesnő, dalszerző, színésznő. Ennek ellenére magányos. Egy korai asszisztensét arra kényszerítette, hogy a hét minden napján mellette legyen. Minden percben. Még éjjel az ágyban is. Nyilván rendesen megfizette mindezért.


Kristen Stewart
Az Alkonyat filmek sztárja. 30 éves létére masszív láncdohányos. Az ismerősei szerint folyamatosan reggeltől estig pöfékel, mint egy gyárkémény. A takarítónője folyamatosan panaszkodott, hogy a háza telis-tele van csikkekkel. Volt, hogy még a hűtőszekrényben is talált.


Charlize Theron
Golden Globe- és Oscar-díjas dél-afrikai színésznő. A szörny című filmért kapott aranyszobrocskát. Nagyon furán áll az alkalmazottaihoz. A takarítónővel egyáltalán nem beszélt és ő sem szólhatott az “úrnőhöz”. A színésznő még csak rá sem nézett. Kis cetliken kommunikáltak.


Julia Roberts
Oscar-díjas színésznő és filmproducer. A Micsoda nő! című filmből mindenki számára ismerős lehet. Filmekben, médiaeseményeken mindig sugárzó, gyönyörű színésznőről az a hír járja, hogy nem szeret tisztálkodni. Rendszeresen kihagyja a napi fürdést. Gyakran jelenik meg ápolatlanul, igénytelenül ha nincsenek kamerák a közelben.


Christina Aguilera
Hatszoros Grammy-díjas amerikai popénekes, dalszövegíró és színész is. Amikor Jordan Bratman felesége lett az éjszakai légyottok előtt rendszeresen Dom Pérignon pezsgőt rendelt. Másnap a személyzet nagyot nézett, amikor takarítania kellett. Mindenféle erotikus vágykeltő jelmezek hevertek szerte szét a hálóban. Találtak csábos ápolónő és szobalány dresszeket is.


Kim Kardashian
Amerikai televíziós személyiség, színésznő. Kanye West felesége. Róla az a hír járja, hogy elképesztően rendetlen. A szekrényei rogyásig vannak ruhával, melyek csak be vannak szórva. Soha egy ruhát sem hajtogat össze és tesz vissza a helyére. Mindezt a személyzetére bízza.

Jennifer Lopez
Színésznő, táncos, divattervező és producer. 2011-ben a világ legszebb nőjének választotta a People magazin. 2012-ben a világ legbefolyásosabb hírességének tartották. Szóval pénz az lenne, de ebből nem szeret osztogatni. Az alkalmazottai fele annyit se kapnak, mint egy szomszédos hírességnél. Tart kertészt, szobalányt, sofőrt, de igazán egyiket sem fizeti meg.

Megan Fox
Amerikai színésznő és modell. A Transformers filmek sztárja. Egyik alkalmazottja szerint a három gyerekének sajátságos szabályokat kell betartania. A saját szobájukat például nekik kell takarítani, nem pedig a személyzetnek. Valljuk be ez egyértelműen pozitív.

Mit gondoltok? Azért dolgoznátok náluk? Írjátok meg kommentben a véleményeteket!