Hirdetés

A nők számára nagyon fontos az első randevú, és az első együtt töltött éjszaka. Törekednek arra, hogy minden tökéletes legyen, de ez tudjuk, hogy általában nem szokott sikerülni. Nem tervezett helyzetek, beszélgetések csúszhatnak a randiba, ami kínos is lehet. Szóval jó, ha van mellettük egy olyan erős jellem, aki kézben tudja tartani a dolgokat. Úgy, ahogy a nőknek a férfiaknak is fontosak ezek az esték, habár ezt nem sokszor hangoztatják. Mint minden embernek, nekik is vannak elvárásaik, amit bizony lejjebb kell adni, annak érdekében, hogy a randevún minden a legnagyobb rendben legyen.

Készítettünk egy listát az erősebbik nem képviselőinek, hogy tudják mire vágyik titkon egy hölgy az első randevún.

Köztudott, hogy a lányok szeretnek beszélni, de nem mindenről.  Ha valamit el akar mondani, azt az elejétől a végéig elmeséli. Abban az esetben, ha nem vagy biztos benne, hogy jó ötlet feltenni egy kérdést, akkor ne tedd. Az első megérzés mindig jó.

A lányok szeretik, ha a férfiak bókolnak nekik. Nyugodtan dicsérj meg egy lányt, még abban az esetben is, ha nem épp a leggyönyörűbb. Minden ember szereti, ha dicsérik, ilyenkor szemmel láthatóan is kivirulnak.

Ha egy lánnyal randizni mész, és úgy érzed, lesz valami komolyabb belőle éjszaka, akkor mindenképpen öltözz fel szépen és elegánsan. Szóval ne egy melegítőbe próbáld meghódítani, mert nem sok sikered lesz. A lányok bolondulnak az elegáns kinézetű férfiakért.

A nők mindig izgulnak az első randi előtt, szóval ne jegyezd meg, vagy ne látszódjon rajtad, ha egy helyzet véletlenül kínosra sikerül. Csak légy természetes, minden ember hibázik, főleg stressz helyzetben. Beszélj hozzá nyugodtan ettől ő is meg fog nyugodni.

Légy türelmes, a nők nem szeretik, ha valami siettetve van. Ha valamit nem akar, ne erőltesd rá, úgy is mondani fogja, mit szeretne csinálni, vagy miről szeretne beszélni.

Mivel a nők szeretnek beszélni, valamilyen oknál fogva azt is szeretik, ha egy férfi saját magáról mesél. Na persze nem úgy, hogy egoizmusba csapjon át, de ne tarts távolságot beszélgetés közben. A beszélgetés mindkettőtöket le tud nyugtatni, szóval gyűjtögess témát, amiről majd szeretnél beszélni a randin.

A férfinek sosem szabad izgulnia, épp elég, hogy a nő így érzi magát, nem kell ezt az érzést még tovább fokozni. Tegyél meg mindent annak érdekében, hogy nyugodt maradj, ezt a nő is észreveszi, és követi a példád.

Ha első alaklomról van szó, ne várd azt, hogy tökéletes lesz, ne kergesd ezt az illúziót, mert csalódni fogsz. Próbáljátok jól érezni magatokat, nevessetek sokat, és beszélgessetek. Ha érzi, hogy ura vagy a helyzetet, bízni fog benned.

Ha esetleges hiba merülne fel a randi alatt, ne jegyezd meg neki, ne tegyél vele kapcsolatban megjegyzéseket. Viselkedj úgy, mint egy igazi profi és természetesen reagálj a helyzetekre.