Hirdetés

Ha otthonosan mozogsz a filmek világában, biztos találkoztál már a cikkben felsorolt ikerpárokkal, akik akkor, annak idején nagy népszerűségnek örvendtek, sőt egyesek a szemünk láttára nőttek fel. Ám valami drasztikus történt a karrierjük során, hogy ma már szinte egyiket sem lehet látni a mozivásznon. Ahogy egyre jobban múlik az idő, egyre kevésbé fogunk rájuk emlékezni, hiszen jönnek helyettük új- és tehetséges színészpalánták. Lássuk hát a leghíresebb ikerpárokat, akik gyakorlatilag teljesen eltűntek a szemünk elől, és információk szerint, már vissza sem fognak jönni.

Peter és David Paul.

Az ikrek még 1990-ben váltak híressé. Igaz 12 filmben is főszerepet kaptak, annak ellenére, hogy semmilyen színészi iskolájuk nem volt. Ám a filmkészítők kinézetükre és kisugárzásukra azonnal felfigyeltek. Mára már egyáltalán nem foglalkoznak filmezéssel. Peter építészként dolgozik, már 2005 óta, David profi fényképész lett.

James és Oliver Phelps.

Ki ne ismerné ezt az ikerpárt, akiknek kalandjait a Harry Potter filmekben követhettük? A Harry és George Weasley-t játszó színészek mind a mai napig a színészi pályán vannak, bár már nem annyit keresnek, mint amennyit a Harry Potter filmekért kaptak, de nem panaszkodnak. A legérdekesebb, hogy az ikrek, mindig együtt dolgoznak.

Mary-Kate és Ashley Olsen.

Az Olsen ikrek egész kicsi koruk óta a színészi pályán mozogtak. Nagyon sok gyerekfilmben játszottak, konkrétan láthattuk a TV-ben, ahogy ezek a lányok felnőtt nőkké cseperednek. 2004 hozta el számukra a változást, ugyanis visszavonultak a színészkedéstől. Abban az évben mutatták be utolsó közös filmjüket a New York-i bújócskát. Innentől kezdve nem szerepeltek már filmben. Mivel a lányok elég talpraesettek nem ijedtek meg, a helyzettől, ugyanis 12 éves koruk óta van egy saját márkás ruházati cégük. A “The Row” cég azóta nagyon felkapott lett.

Tom és Bill Kaulitz.

A srácok még a 2000-es években alapították meg a Tokio Hotel nevű német bandát, amit ma már nem lehet olyan sűrűn hallani, mint annak idején. Ennek ellenére töretlenül zenélnek tovább, mind a mai napig.

Megan és Kathryn Prescott

Sok filmben szerepeltek, de úgy döntöttek nem szeretnének ők lenni az új Olsen ikerpár. Ezért nem vállaltak közös szerepeket. Pontosan emiatt hagyott fel Megan ezzel a pályával és helyette inkább profi testépítő lett, míg testvére Kathryn jelenleg is aktívan játszik filmekben és sorozatokban.

Benji és Joel Madden.

A testvérpár a Good Charlotte zenekar által lett híres. Ami a 90-es években hódított teret magának. Az ikrek a mai napig együtt zenélnek. Benji a híres Cameron Diaz férje, míg Joel, Nicole Richie-vel alkot egy párt.

Dean és Dan Caten

Az ikrek még a 2000-es években váltak világhírűvé. Az Egyedi ruhákat árusító bolt, a Dsquared² minden nagyobb városban fellelhető. Az ikrek ruháit olyan nagy nevek viselik, mint Briney Spears, Madonna és Christina Aguilera.

Lisa és Louise Burns

Az ikrek, még 12 évesen szereztek hírnevet, mikor feltűntek a “Ragyogás” című horrorfilmben. Ám azután a film után teljesen eltűntek a TV képernyőjéről, ugyanis a lányok nem voltak hajlandóak színész iskolába járni.