Biztos mindenki tudja milyen érzés szinglinek lenni. Nincs senkid, akit szeretgethetnél, nem foglalkozik veled senki, csak a barátaidnak élsz, már, ha vannak. Tele van a pénztárcád, nem költesz felesleges dolgokra. De, amikor felbukkan egy bizonyos személy, akibe beleszeretsz, akkor teljesen megváltozol, olyan dolgokat teszel, amit eddig nem. Például, elhanyagolod a barátaidat, sokkal többet beszélsz telefonon… és a többi. Erről hoztunk egy listát, ahol bemutatjuk mi a különbség a szingliség és a párkapcsolat között.

Amikor az ember szingli, akkor minden időt a barátaival tölt, elmennek iszogatni, nevetgélni… stb. De, amikor az ember belekerül egy párkapcsolatba akkor vannak a barátaid, és vagytok ti ketten a barátnőddel.

Miért van az, hogy, amikor éveken át egyedülálló vagy akkor soha senki sem akar flörtölni vagy randizni veled. De, amikor megtalálod életed asszonyát, akkor a boldogító igen után egyből mindenki rajtad csüng?

Amikor egy férfi egyedülálló, mindig jó vastag pénztárcával jár-kel a városban, de, amint rátalál a szerelem az a pénztárca bizony kiürül, hiszen mindent meg akar venni a kedvesének a ruhától kezdve, a kozmetikumokig, illetve minden mást, amit a nő kiejt a száján.

Amikor az embernek nincs barátnője, akkor az élete tele van kalandokkal, mindig mást akar csinálni, és van is lehetősége ezekre. De, amint barátnője lesz, az élete, egyszerű és monoton lesz, amiben semmi izgalom nincsen.

Amikor egy férfinak nincs barátnője, akkor pár másodperc alatt lebonyolít egy hívást, a haverokkal is csak annyit beszél meg, hogy gyere menjünk inni. Amikor viszont párkapcsolatban él, vagy legalábbis kialakulóban van, akkor órákat tud beszélni telefonon.

Míg a lányok a házasság után felszednek jó néhány kilót, addig a férfiak stresszelnek, és a kopaszodás valamint a súlyvesztés sem kizárt tényező.

Amikor szingli vagy egy egyszerű szimbólummal fel tudod oldani a telefonodat, de amint elcsábítja a fejedet egy csinos lány, azonnal megváltoztatod valami iszonyat bonyolultra, hogy semmiképpen se tudjon turkálni a telefonodban. (Az őszinte kapcsolatban erre nincs szükség.)

Kétségtelen, sokkal több időt fordítunk a megjelenésünkre, ha egyedülállóak vagyunk. Nincs szükséged elmaszkírozott arcara, és makulátlanul sima lábakra, mikor otthon vagy a pároddal.