A szépség teljesen relatív fogalom. Mondhatnánk, hogy mindenkinek más tetszik, legalábbis a másik nemet tekintve. Mégis elárasztják a közösségi médiát a “tucatlányok”. Ugyanaz a haj, ugyanaz a smink, ugyanazok a beállások, grimaszok stb. Nem ez fogja felkelteni egy férfi érdeklődését. Nehogy azt gondolja bárki, hogy egy nő csak akkor lehet vonzó és szép, ha hosszú combjai vannak, telt keblei és lapos hasa. Egy szép mosoly százszor többet ér mint bármekkorára turbózott kebel. Ezen kívül vannak még olyan dolgok, melyeket a nők még akár szégyellhetnek is, pedig a pasikat kifejezetten izgatja.

Mutatunk nektek ebből egy válogatást.

Kócos haj
A lányok órákat is képesek azon görcsölni, hogy a hajkoronájuk tökéletesen álljon. Szépen kivasalva, feltupírozva, belőve stb. El sem hinnék, hogy mennyire nincs jelentősége egy férfi szemében. Az a nő, aki szép, az egy szimplán copfba kötött hajjal is tökéletes lesz. A reggeli kócos frizura pedig még akár izgató is lehet.

Elkent smink
Kócos haj alatt, elfolyt, elkenődött smink. Na, így nem akarna egy nő sem a pasija elé állni. Pedig titkon kifejezetten izgató. Egy átvirrasztott, forró éjszakára lehet belőle asszociálni. Nyilván nem arra szeretnénk utalni, hogy így kell buliba menni… 🙂

Pasis dolgok
Focit csak pasi nézhet? A nő bort igyon sör helyett? Ez badarság. Egy lány is nyugodtan elengedheti magát és beleélheti magát a férfi sztereotípiákba. Leülsz egy sörrel a pasid mellé meccset nézni. Ettől semmit sem fogsz a nőiességedből veszteni. Sőt! A férfi úgy gondolja majd, hogy nem csak a párja vagy, hanem a barátja/haverja is. Ez pedig közelebb hoz majd titeket.

Reggeli hancúr
Sokan vannak vele úgy, hogy annyira nem szeretik. Na nem magát a tényleges légyottot, hanem azt, hogy reggel az ember egy kicsit még bágyadt. A szobában vélhetőleg “oroszlánszag” van, ráadásul a reggeli lehelet durva tud lenni. Ezeken túl kell lendülni és igenis egymásra kell mászni, álmos, csipás szemmel. Legfeljebb kirohantok előtte egy gyors szájvizes öblögetésre. A lényeg, hogy bújjatok össze. Ez egyértelmű jele annak, hogy fontosabbak vagytok egymásnak, mint bármi más. Na meg aztán, indulhatna a nap ennél jobban?

Malacságok üzenetekben
Délután fél 3 van. Ez egy nagyon kritikus időszak a munkahelyen. Ebéd utáni “kajakóma” is vélhetőleg tombol. Az embernek már nincs kedve dolgozni. A reggeli lelkesedés tovaszállt. Mit gondolsz, hogy reagálna a pasid, ha dobnál neki valami huncut üzenetet. Esetleg egy fehérneműs képet. Azonnal felébredne tőle és nagyon várná, hogy hazaérjen a munkából… miattad!

Izzadtság
Köztudott tény, hogy a nők odavannak az izzadt férfi testekért. Szerintetek ez csak egyoldalú dolog? Egyáltalán nem! Egy edzésből hazaérkezett pihegő, izzadt, kipirult nő rendkívül izgató tud lenni. Akár egy gyors hancúr is beleférhet még, mielőtt tusolni mennél. 😉

Mackónaci
Egy melegítőnadrág, egy póló (természetesen melltartó nélkül) rendkívül kényelmes viselet ugye? Azt hiszed, hogy a párod csak estélyiben fog megkívánni? Ez butaság! Hidd el, hogy ez a szerkó sem fogja elvenni a kedvét bármiről is legyen szó. Sőt! A férfiak szeretik, ha úgy láthatnak téged, ahogy senki más. A kis otthoni rucidat kifejezetten csípni fogják. Nem kell szégyellni.

Pacalpörkölt
Na jó ez eléggé durva cím egy bekezdésnek! A lényeg, hogy a pasikat kifejezetten idegesítik az olyan nők, akik finnyáskodnak mindenre. Elmentek egy étterembe és kikéred magadnak a diétás, mindenmentes salidat, míg a pasid meg bevágna egy jó hagymás csülköt. Borzasztóan feszélyezve érzi majd magát, így inkább ő is valami egyszerűbbet választ. A pasik szeretik, ha egy lány jóízűen eszik.

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!