Hirdetés

Victoria Beckham nemrég felfedte a napi rutinját, melyben taglalta, hogy milyen kozmetikumokat és szépészeti eljárásokat használ a bőre fiatalságának megőrzése érdekében. Kitért egy eszközre, melynek neve arcmasszírozó görgő. Ez egy apró és nem túl drága szerkentyű. Kiderült, hogy jelentős szerepet játszhat a bőrünk egészsége érdekében. Ez lehet a hibátlan bőr egyik titka?

Körbefutottuk az internetet, tapasztalatokat gyűjtve és megállapítottuk, hogy tényleg jó lehet. Megmutatjuk, hogy mit találtunk, hátha Te is beszerzel egyet otthonra.

1: Sugárzóbbá, világosabbá teszi a bőrt

Az arcgörgő használata javítja az arc vérkeringését és ragyogóbbá teszi a bőrödet. A kutatók megvizsgálták az emberek arcában lévő vér áramlását és megállapították, hogy egy 5 perces görgős masszázs után jelentősen növekedett.

2: Felpuffadt arc

Az eszköz használata segíthet visszaszorítani az arc puffadását azáltal, hogy serkenti a nyirokkeringést. Nem lenne rossz megszabadulni a szemünk alatti táskáktól ugye?

3: Nyugtatja a bőrt

A jáde kőből faragott görgő egyedi tulajdonsága, hogy egy picit mindig hidegebb, mint a szoba hőmérséklete. Ettől rendkívül frissítő érzés a használata. Képes stimulálni, mint egy hideg vizes zuhany. Az érzést lehet fokozni azzal, hogy hűtőbe tesszük a görgőt 1-2 órára. Vigyázzunk arra, hogy hűtőbe és ne a fagyasztóba!

4: Tisztítás

A sinus torlódás akkor következik be, amikor a folyadék beszorul az orrmelléküregekbe és elzárja azokat. Kellemetlen fájdalmas érzés. Az arcunk görgővel történő masszírozása átmozgatja a nyirokrészt és enyhülést adhat a fájdalomra.

5: Krémek használata

Az arcmasszázs egy hatékony öregedésgátló stratégia, amely felerősítheti a kozmetikai termékek hatásait. Az eszköz segít egyenletesen eloszlatni a bőrön a különböző krémeket, mely kifejezetten hasznos a szakemberek szerint.

6: Arcformálás

A henger ideiglenesen formálhatja az arcodat. Ha a nyakunkat masszírozzuk a fülünk alatt, azzal segítünk a folyadék elvezetésében az arcból. A felesleges folyadékot a nyirokcsomóba irányítja így a bőrünk ezáltal feszesebb lehet.

7: Stresszoldó

Formája miatt könnyedén kézre áll és egyszerű használni. Az ásvány finom felülete gyengéden siklik a bőr felületén. Az ismétlődő, lassú, figyelemmel végzett mozdulatoknak stresszoldó és nyugtató hatása van.

Mit ne csináljunk?

Ne tegyük a görgőt fagyasztóba vagy mikrohullámű sütőbe.

Első használat előtt alaposan tisztítsuk meg.

Ne használjunk dörzsölő anyagokat.

Ha végeztünk a használatával, akkor alaposan tisztítsuk meg. Ne tegyük el a dobozába úgy, hogy kozmetikai szerek maradtak rajta.

A masszírozást az arc közepétől kifelé haladva kell csinálni.

Mit gondoltok? Írjátok meg kommentben a véleményeteket!