Hirdetés

A nők élete nem könnyű. Sokkal több dologra kell figyelniük, mint egy férfinak. Ilyen például az öltözködés. A legkritikusabbak az emberek az öltözködésére vonatkozóan tudnak lenni egy nővel. Ezért igyekeznek mindig jól dönteni, és nem hibázni. Ám ez nem mindig jön össze. Alapvető dolgokkal nincsenek sokszor tisztába, és ebből adódhatnak kisebb gondjaik. Íme pár dolog ami segít, hogy legalább a fehérnemű választással ne legyenek gondjaink.

1. A test alkat.

Nem az a fontos, hogy mi is azzal a bizonyos 90/60/90- es mérettel rendelkezzünk hanem, hogy a rajtunk lévő fehérnemű a mi testalkatunkhoz illjen. A körte alakú nőknek inkább a rövidnadrágot ajánljuk, mint a cuki csipkés alsót, mert ezek még jobban kiemelik a csípőt. A homokóra testalkatnál a derékon felelhető zsírpárnák miatt, inkább a magasított alsót ajánlják. Az alacsony, rövid lábú nők viszont a húzott, íves alsót részesítsék előnyben, mivel esztétikailag hosszítja a lábakat. 

2. Melltartó.

Állandóan visszatérő témája a helyes melltartó méret. Még mindig sokan nincsenek tisztába azzal, hogy mit jelent a betű és mit a szám. A szám a méretezésnél arra utal, hogy mekkora a hát körfogata. A betű jelöli a kosár nagyságát.Fontos ezekkel a jelölésekkel tisztába lenni, mert a megfelelő darab nem csak esztétikailag tesz minket vonzóvá, hanem egészségügyi okai is vannak. Ha a melltartó túl nagy, nem nyújt tartást, ami hátfájáshoz vezethet. Mivel a hát viseli majd a súlyt. Ha a melltartó túl kicsi, elszorítja a bőrt és az ereket. 

3. Alakformáló.

Sok nő gondolja, ha kisebb alakformáló fehérneműt hord, attól karcsúbb lesz. Egyet meg kell érteni! A meglévőt nem lehet eltüntetni, csak esztétikusabbá varázsolni. Tehát, ha kisebbet veszünk azzal csak azt érjük el, hogy deformáljuk, és itt-ott kibuggyasztjuk a felesleget. Holott ezeknek a fehérneműknek a célja, hogy egységessé varázsoljon, és ne legyen barázdált az alakunk.   

4. Anyaga.

Általában azt mondjuk, hogy a legjobb a 100% pamut. Ám az így készült fehérnemű azonban néha gyorsan megduzzad, ezért előnyös a 80% pamut és 20% elasztán keveréke.

5. Sportmelltartó.

A legtöbb nő nem szereti a melltartót. ezért amikor csak teheti megszabadul tőle. Ám ez nem a legjobb megoldás. Mivel így a súly a hátra terhelődik, és nem mellesleg még a gravitációnak köszönhetően a szövetek is megnyúlhatnak. Ezért használjunk inkább sportmelltartót. Sokkal kényelmesebb, mint a napi viselet és legalább tartja amit kell.  

6. A csipke.

Nagyon esztétikus, és vonzó tud lenni egy ilyesfajta fehérnemű. Ám ezt nehéz úgy napi használni, hogy azt ne lehessen észre venni. Amit jobb elkerülni. Azt mondják, hogy az a megfelelő amit nem lehet észrevenni a ruha alatt. 

7. Szín.

Nem csak az anyag és a forma a fontos, a színre sem árt odafigyelni. A sötét fehérneműt felejtsük el a világos felsők alatt. De a fordítottja is így van. Igaz, hogy az nem olyan feltűnő, de a fekete felső alatt is átüthet a fehér melltartó.